ΑΘΗΝΑ
10:56
|
07.05.2024
Οι νοσηλευτές όταν αντίκρυσαν την κατάσταση της κοπέλας δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.
Βιασμός στη Γαλλία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο ένα περιστατικό κτηνώδους βίας εναντίον μιας νεαρής γυναίκας έχει προκαλέσει σοκ στην γαλλική κοινωνία. Το περιστατικό συνέβη στις 4 Αυγούστου στο Χερβούργο, την κυριότερη ναυτική πύλη εισόδου της Γαλλίας στη Μάγχη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επίθεση σε βάρος της 29χρονης συνέβη την ώρα που εκείνη βρίσκονταν στο σπίτι της. Ο Ουμάρ Ν., ένας 18χρονος γνωστός στις αρχές για την παραβατική συμπεριφορά του, εισέβαλε στην κατοικία της, την ακινητοποίησε, την βίασε και την κακοποίησε με σκουπόξυλο κατ’ επανάληψη. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε ημιλιπόθυμη και εξαφανίστηκε.

Για κακή τύχη του, το θύμα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει σε βοήθεια. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Pasteur, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Ανάμεσα στα άλλα τραύματα που έφερε, οι γιατροί διαπίστωσαν σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και βλάβες στα εσωτερικά της όργανα. Η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που γιατροί και νοσηλευτές που την αντίκρυσαν δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Πριν πέσει σε κώμα, η γυναίκα είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον δράστη της επίθεσης αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Έντεκα ημέρες μετά από την επίθεση, η 29χρονη παραμένει σε κώμα, ενώ οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 18χρονο άνδρα, τον Ουμάν Ν, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από τον εντοπισμό του κινητού του στο σπίτι του θύματος την ώρα της επίθεσης, μέσα από εφαρμογή γεωεντοπισμού και διασταύρωσαν την ταυτότητά του από τα δαχτυλικά αποτυπώματά του στον τόπο του εγκλήματος.

Το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος δράστης κατά την ανάκριση, δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας.

Ο 18χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Είχε καταδικαστεί 5 φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας ενώ το 2019 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού σε σχολείο, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω έλλειψης στοιχείων.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στη Le Figaro, ότι ο 18χρονος ερευνάται επίσης για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 12χρονης αδελφής του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Αυστραλία: Ο θετός γιος του Σίρσκι συμμετέχει σε μοτοπορεία για την Ημέρα της Νίκης

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον φίλο του

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα