ΑΘΗΝΑ
03:19
|
12.05.2024
Σειρά δράσεων κατά της οπαδικής βίας προγραμματίζει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
OPAP Arena
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης ακροδεξιών χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα φιλοξενήσει αύριο Σάββατο στην OPAP Arena, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αναβληθείς αγώνας με την Κροατική ομάδα, η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Κιτρινόμαυροι «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια».

Από κει και πέρα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας, η ΑΕΚ προγραμματίζει μια σειρά δράσεων.

Συγκεκριμένα δρομολογεί την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο όνομα του Μιχάλη, αλλά και την ονοματοδοσία δρόμου πλησίον του γηπέδου εις μνήμην του.

Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, όπως δράσεις στο Kids’ Club της ΠΑΕ ΑΕΚ και εκδηλώσεις μνήμης -αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου- στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη.

Όπως ανακοινώθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ προγραμματίζει επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα, αλλά και κοινές πρωτοβουλίες με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπηρεσία του ΟΗΕ αναφέρει ότι 150.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα

Ελεύθερος ο πρώην παραστρατιωτικός ηγέτης της Κολομβίας Σαλβατόρε Μανκούσο

Πώς βραχυκυκλώνουν τα οικεία δίπολα;

Μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση αλληλεγγύης ενάντια στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα