ΑΘΗΝΑ
23:59
|
07.05.2024
Σύμφωνα με πηγές, το ένταλμα σύλληψης του ενός Έλληνα, προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συλλήψεις για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες αλλά και για Έλληνες χούλιγκαν, καθώς είναι γνωστό πως δεν έχουν συλληφθεί όλοι από τη μέρα των επεισοδίων που ταυτοποιήθηκαν μέσα από τα οχήματα που έχουν κατασχεθεί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Έλληνα κατηγορούμενο με τα αρχικά Α.Δ., η εμπλοκή του οποίου προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτές υποστηρίζει ότι συμμετείχε στα επεισόδια. Είναι ο κατηγορούμενος με τον αριθμό 105, τον οποίο αναζητούν οι αρχές για να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που σημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι αρχίζουν και αυξάνονται. Στις φυλακές βρίσκονται 103 κρατούμενοι και οι μεταγωγές τους θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Αρνούνται τα πάντα οι συλληφθέντες

Σύνδρομο διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητα επικαλέστηκε ένας από τους συλληφθέντες Κροάτες για να πείσει τον Ανακριτή ότι όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια αλλά δεν είναι καν σε θέση να αναγνωρίσει στα επίμαχα βίντεο ομοεθνείς του που θα μπορούσαν να έχουν συμμετάσχει στη φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άλλος ομοϊδεάτης του υποστήριξε ότι βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ για να ευχηθεί μαζί με τους Κροάτες φίλους του καλή επιτυχία στους παίκτες της ομάδας του που είχαν προπόνηση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα «παράξενα» αποσπάσματα που περιλαμβάνονται στις απολογίες των συλληφθέντων, οι οποίες αποκαλύπτονται από το ieidiseis.

Οι Κροάτες, όπως διαπιστώνουν αστυνομικές και δικαστικές πηγές, ήταν μέχρι το τέλος σκληροί και τήρησαν στο έπακρο την «ομερτά» των χούλιγκαν. Κανένας δεν «έσπασε» και κανένας δεν έδωσε κάποια πληροφορία στις Αρχές που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει τις έρευνες σε σχέση με την εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα