ΑΘΗΝΑ
03:28
|
04.05.2024
Πυρκαγιές, πνιγερή ατμόσφαιρα, εργαζόμενοι και προτεραιότητες...
Η ατμόσφαιρα στα διόδια Ρουπακίου είναι αποπνικτική (φωτο: kosmodromio.gr)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο καπνός από τη φωτιά που κατακαίει πλέον στην Πάρνηθα αλλά και από τις εστίες που σιγοκαίνε ακόμη πέριξ της Αττικής Οδού στο ύψος του Ασπρόπυργου κάνει την ατμόσφαιρά στον Σταθμό Διοδίων Ρουπακίου (Ασπροπύργου) αποπνικτική και τα μάτια των οδηγών που κατεβάζουν έστω και για λίγο το τζάμι για να πληρώσουν τα διόδια να δακρύζουν.

(φωτο: kosmodromio.gr)
(φωτο: kosmodromio.gr)

Ωστόσο, οι υπάλληλοι είναι στη θέση τους κανονικά, όντας πλήρως και για ώρες εκτεθειμένοι σε αυτές τις συνθήκες, προκειμένου να φέρουν σε πέρας το, απ’ ό,τι φαίνεται, απολύτως απαραίτητο έργο της είσπραξης των διοδίων.

(φωτο: kosmodromio.gr)

Η εκμετάλλευση του οδικού δικτύου της χώρας από ιδιώτες, που βρέξει-χιονίσει απαιτούν να εισπράττουν διόδια ή να αποζημιώνονται για διαφυγόντα κέρδη, έχει και στην περίπτωση των φετινών πυρκαγιών δημιουργήσει επανειλημμένα επικίνδυνες -και προσβλητικές- καταστάσεις, είτε με υπαλλήλους να συνεχίζουν να εργάζονται για την είσπραξη, όπως συνέβη π.χ. τον Ιούλιο στο Αίγιο και σήμερα στην Αττική Οδό, είτε με υδροφόρες που σπεύδουν να συμβάλλουν στην κατάσβεση να καλούνται να πληρώσουν το απαιτούμενο από τους ποτέ ζημιωμένους επιχειρηματίες αντίτιμο, όπως συνέβη νωρίτερα αυτόν τον μήνα στην Καβάλα.

Διαβάστε ακόμη:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα