ΑΘΗΝΑ
13:20
|
15.07.2024
Κλίμα διάλυσης επικρατεί στους ακροδεξιούς Σπαρτιάτες.
Οι ακροδεξιοί «Σπαρτιάτες» στη Βουλη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κλίμα διάλυσης επικρατεί στους ακροδεξιούς «Σπαρτιάτες», καθώς, ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο, 2/9) ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος, ενώ το δρόμο του ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Σήμερα ο βουλευτής Δυτικού τομέα Αθήνας των Σπαρτιατών, Γιώργος Μανούσος, ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί μέσω επιστολής που φέρεται να έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Τον δρόμο του βουλευτή του κόμματος του Βασίλη Στίγκα ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, με πρώτο υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος έδειξε μέσω ανάρτησής του στα social media ότι ετοιμάζεται για… έξοδο.

Ο Γιώργος Μανούσος, σε ανάρτησή του στο Facebook, είχε ξεκαθαρίσει εμμέσως πλην σαφώς χθες το βράδυ ότι αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα, ο οποίος μίλησε για συνδιαλλαγές βουλευτών του με την «greek mafia».

Ο βουλευτής του ακροδεξιού μορφώματος τόνισε στην ανάρτησή του:

«Στην ζωή μου, πορεύθηκα πάντα με ήθος και τιμιότητα. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην πολιτική δεν μπήκα για να γίνω πλούσιος, αλλά ούτε και για να χτίσω πολιτική καριέρα. Η επιθυμία μου ηταν να βάλω την δική σας φωνή μέσα στην Βουλή και όλοι μαζί από κοινού να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την νέα γενιά.

Επομένως, δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό, με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι Βουλευτές ενός κόμματος που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες -και που είναι πεντακάθαροι- έχουν συνδιαλλαγές με την «Greek Mafia».

Ο ίδιος μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους, εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα στάση εργασίας στον Ρ/Σ «105,5 Στο Κόκκινο» για τα δεδουλευμένα

ΔΑΚΕ προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός που φέρει υπογραφή κατηγορούμενης στο κύκλωμα εκβιαστών

Δεν υπάρχει εξαήμερη εργασία, επιμένει η Νίκη Κεραμέως

Ανακατατάξεις στις Διευθύνσεις Υγειονομικών Ελέγχων, στο φόντο του κυκλώματος εκβιαστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα