ΑΘΗΝΑ
06:43
|
06.05.2024
Στο χωριό του Αγίου Ιωάννη οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ χείμαρροι έχουν παρασύρει αυτοκίνητα στη θάλασσα.
Εικόνες καταστροφής από τον Άη Γιάννη στο Πήλιο λόγω έντονης κακοκαιρίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δραματική έκκληση για βοήθεια κάνουν οι κάτοικοι στον Άγιο Γιάννη Πηλίου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Συγκεκριμένα, δεκάδες κάτοικοι και τουρίστες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο παραθαλάσσιο χωριό και ζητούν βοήθεια για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Στο χωριό του Αγίου Ιωάννη οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν χειμάρρους που σχηματίστηκαν από την κακοκαιρία να έχουν παρασύρει αυτοκίνητα στη θάλασσα.

«Ζητάμε άμεση βοήθεια, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι, από τις 7 το πρωί καλούμε στο 112, την πυροσβεστική, στον δήμο και δεν υπάρχει κανένας. Αυτοκίνητα έχουν μπει στη θάλασσα, θα θρηνήσουμε νεκρούς, κινδυνεύουν άνθρωποι με μικρά παιδιά, δεν μας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, ζητάμε βοήθεια. Έχει σπάσει το ποτάμι. Βοηθήστε μας!» είναι τα συγκλονιστικά λόγια της κατοίκου.

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία: 

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα