ΑΘΗΝΑ
20:56
|
02.05.2024
Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι της Αθήνας: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, σπίτια και διακοπές σε συγκοινωνίες, αλλά και μήνυμα Πόντιου Πιλάτου από το 112.
Ποτάμια αρκετοί από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προκαλεί το απογευματινό σύστημα κακοκαιρίας που πλήττει την πρωτεύουσα από τις 5.00 το απόγευμα.

Λίγο μετά τις 20.30 στο 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της Αττικής να περιορίσουν τις μετακινήσεις λόγω του εντεινόμενου κύματος κακοκαιρίας αργότερα απόψε.

Πλημμυρισμένοι κεντρικοί δρόμοι προκαλούν ανάσχεση ή καθυστέρηση στην κυκλοφορία χιλιάδων αυτοκινήτων αλλά και περιστασιακά προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων σε μέσα μαζικής συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του Ηλεκτρικού (π.χ. σταθμός Άγιος Νικόλαος) και του Μετρό (στάση Ευαγγελισμός).

Ποτάμια πολλοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, όπως η Πειραιώς

Παράλληλα σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της Αθήνας διακοπές στην ηλεκτροδότηση ενώ δεκάδες κλήσεις δέχεται η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων από υπόγεια και απεγκλωβισμό ατόμων σε ανελκυστήρες.

Τα προβλήματα αυτά ωχριούν βεβαίως στην τεράστια καταστροφή που έχουν υποστεί άλλες περιοχές της χώρας με πρώτη τις δοκιμαζόμενες από τις πλημμύρες Μαγνησία και Εύβοια, όπου σημειώθηκε χτες ο θάνατος τουλάχιστον δύο ανθρώπων ενώ αγνοείται η τύχη και άλλων ατόμων.

Κικίλιας: Ως αύριο το βράδυ η κακοκαιρία

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα που προκαλεί στη χώρα η κακοκαιρία Daniel έδωσε νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν το επόμενο 24ωρο τις οδηγίες των αρχών, τονίζοντας πως η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως αύριο το βράδυ. Πρόσθεσε επίσης πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν μερικώς και την Αττική.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα