ΑΘΗΝΑ
00:17
|
06.05.2024
Δεν τους επιτρέπουν να αποβιβαστούν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Μέσα στο πλοίο οι επιβάτες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η πολύωρη ταλαιπωρία των 384 επιβατών του πλοίου «Super Star», το οποίο απέπλευσε χθες αργά το απόγευμα, από το λιμάνι της Σκιάθου γι’ αυτό του Βόλου.

Όπως αναφέρουν τοπικές πηγές, το πλοίο βρίσκεται στο αγκυροβόλιο του λιμανιού του Βόλου, ωστόσο αστυνομία και λιμενικό δεν επιτρέπουν στους επιβάτες να αποβιβαστούν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ούτε και να εκφορτωθούν τα 104 αυτοκίνητα που βρίσκονται στα γκαράζ του.

Επιβάτες του πλοίου εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους γιατί, ενώ οι αρχές γνώριζαν τα προβλήματα με τον καιρό, επέτρεψαν στο πλοίο να αποπλεύσει από τη Σκιάθο και δεύτερον, γιατί το πλοίο δεν αναχωρεί για κάποιο άλλο ασφαλές λιμάνι, προκειμένου να μπορέσουν να αποβιβαστούν.

Σημειώνεται ότι χθες, στις 21.12 το βράδυ, το λιμενικό ενημέρωσε ότι το πλοίο παρουσίασε πρόβλημα στον μηχανισμό της άγκυρας, κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου και γι’ αυτόν τον λόγο έπλεε με μειωμένη ταχύτητα προς τον Βόλο κι ενώ οι άνεμοι στην περιοχή έφταναν τα 7 μποφόρ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα