ΑΘΗΝΑ
16:11
|
21.06.2024
Η εταιρεία, αποδεχόμενη την παραίτηση του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξακολουθεί να κάνει λόγο για «τραγικό δυστύχημα».
Μέλος του πληρώματος έσπρωξε τον 36χρονο από τον καταπέλτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παραίτησή του ανακοίνωσε, σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος και αναπληρωτής πρόεδρος της Attica Group, εταιρείας στην οποία ανήκει το Blue Horizon, στον καταπέλτη του οποίου δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης.

Η εταιρία, αποδεχόμενη την παραίτηση του κ. Σπύρου Πασχάλη, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξακολουθεί να κάνει λόγο για «τραγικό δυστύχημα», διαδικασίες και πρωτόκολλα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο τα πύρινα μέτωπα στην Αργολίδα -Εκκενώνονται οικισμοί

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Μαύρο Λιθάρι- Επαναφορά κυκλοφορίας στην Αθηνών-Σουνίου

Πυρκαγιά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας- Κάηκαν σπίτια στο χωριό Χωρέμη

Πυρκαγιά και στην Δροσοπηγή Κορινθίας- Επιχειρούν εναέρια μέσα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα