ΑΘΗΝΑ
14:25
|
18.07.2026
Οι δάσκαλοι του νηπιαγωγείου βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και τόνισαν, ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για το ντροπιαστικό αυτό φαινόμενο.
Νηπιαγωγεία χωρίς χαρτιά υγείας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να δήλωνε στα κανάλια, ότι όλα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, όμως φαίνεται ότι οι δηλώσεις αυτές ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής κυβερνητικής πολιτικής.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νηπιαγωγείου των Πετραλώνων, οι δάσκαλοι του οποίου ζήτησαν από τους γονείς των μαθητών να αγοράσουν χαρτιά υγείας και ρολά κουζίνας, επειδή δεν τους είχαν προμηθεύσει.

Έτσι, οι γονείς, μαζί με τα σχολικά είδη που πρέπει να αγοράσουν, θα πληρώσουν και για την αγορά χαρτιών υγείας, αλλά και ρολών κουζίνας.

Οι δάσκαλοι του νηπιαγωγείου βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, δίνοντας τη λίστα σήμερα στους γονείς, αν και δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη για το ντροπιαστικό αυτό φαινόμενο σε σχολείο μαθητών ηλικίας μόλις 4-5 ετών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα