ΑΘΗΝΑ
15:13
|
02.05.2024
Με άσχημα λόγια χαρακτήρισε του εθελοντές της ΚΝΕ ο δήμαρχος του Βόλου, οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στον καθαρισμό των δρόμων.
Μπέος κατά εθελοντών της ΚΝΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες μόλις ώρες μετά τα όσα είπε κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη (τον χαρακτήρισε ως «γραφικό νούμερο» που «δεν τον ξέρει κανείς») για τα όσα ανέφερε ο τραγουδοποιός εναντίον του (και όχι μόνο), στο πλαίσιο συναυλίας του στην Τεχνόπολη, ο Αχιλλέας Μπέος έβαλε στο «στόχαστρό» του τα μέλη της ΚΝΕ, με τα οποία είχε λογομαχία, χθες, στον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε απέναντι σε ομάδα εθελοντών της ΚΝΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στον καθαρισμό των δρόμων στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου που είναι γεμάτοι λάσπες. Τότε, κάποιος από τους εθελοντές του είπε: «Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος πού είναι;». Ο Αχιλλέας Μπέος τον χαρακτήρισε ως μ@λ@κ@ και τα αίματα άναψαν, ώσπου τελικά ο δήμαρχος αποχώρησε.

Στη συνέχεια, από το σπίτι του ή το γραφείο του, επιτέθηκε εκ νέου στους εθελοντές της ΚΝΕ, κάνοντας λόγο για «γραφικά κομματόσκυλα» που «δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανά τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας».

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε, δε, να φύγουν «γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

14 μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή των Παλαιών.

Προτεραιότητα να φύγουν λάσπες και σκουπίδια, και θα ακολουθήσουν οι καθαρισμοί υπονόμων.

Όσοι έχουν πρόβλημα διαμονής, λόγω ζημιών στα σπίτια τους, ας επικοινωνούν με το Δήμος Βόλου στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει για να φιλοξενηθούν.

Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.

Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι.

Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πολιτικές αντιδράσεις για την «προκλητική» αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της πρότασης εκεχειρίας του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα