ΑΘΗΝΑ
19:54
|
17.05.2024
Στο ζευγάρι των νιόπαντρων Αυστριακών φέρονται να ανήκουν οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν στο Πήλιο.
Τα ίχνη τους χάθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου στα Ποτιστικά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη λίστα με τα θύματα της κακοκαιρίας Daniel προστέθηκε, όπως όλα δείχνουν, η 32χρονη Μικαέλα από την Αυστρία που αγνοούνταν μαζί με τον σύζυγό της, καθώς φέρεται να ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε, την Περασμένη Παρασκευή, στην παραλία Θεοτόκος κοντά στον οικισμό Λυρή, στο Προμύρι του Πηλίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό σώμα, έχει αποσταλεί δείγμα DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ και θα χρειαστούν 20 ημέρες για την επίσημη ταυτοποίηση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν δύο εβδομάδες στην Αργαλαστή, στο Πήλιο που επισκέπτονταν η κοπέλα κάθε καλοκαίρι από τα παιδικά της χρόνια και είχε δώσει τελευταία ίχνη ζωής στις 5 Σεπτεμβρίου, στα Ποτιστικά, όπου παρέμεναν για το ταξίδι του μέλιτος.

Χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε η σορός άνδρα σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Μουρτιά, στο Νότιο Πήλιο που παραμένει αταυτοποίητη, αλλά σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που συνεκτιμώνται, ανήκει πιθανότατα στον 35χρονο σύζυγο της κοπέλας, Φιλίπ.

Η σορός παραμένει στο Νοσοκομείο Βόλου, με τις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν επικοινωνήσει με την πρεσβεία της Αυστρίας, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες, ώστε να ξεκινήσει και σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία ταυτοποίησης.

Στη Λάρισα, εξακολουθεί να αγνοείται ένας βοσκός, αλλοδαπός στην καταγωγή.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποινικές διώξεις σε οκτώ στελέχη για τη συντήρηση των τρένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα