ΑΘΗΝΑ
02:13
|
28.04.2024
Παίκτης φέρεται να κατέγραψε τον εαυτό του να κάνει συναινετικό σεξ με μια 16χρονη και στη συνέχεια κοινοποίησε το βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Σκάνδαλο στη «βασίλισσα» της Ισπανίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν, ενώ ένας τέταρτος ανακρίθηκε για την ίδια υπόθεση, μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης κοπέλας από τα Κανάρια Νησιά, για διάδοση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με την 16χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις παίκτες της τρίτης ομάδας της Ρεάλ και έναν που αγωνίζεται στη Ρεάλ Καστίγια, ηλικίας όλοι 21-22 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη, στο προπονητικό κέντρο στο Valdebebas και κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να ερευνηθούν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα El Confidencial, η οποία μετέδωσε την είδηση, ο κύριος στόχος της έρευνας είναι παίκτης που φέρεται να κατέγραψε τον εαυτό του να κάνει συναινετικό σεξ με μια 16χρονη και στη συνέχεια κοινοποίησε το βίντεο σε άλλους χωρίς τη συγκατάθεσή της, μέσω WhatsApp.

Οι συλλήψεις γίνονται καθώς η Ισπανία συνταράσσεται ακόμα από την συζήτηση σχετικά με τον σεξισμό που πυροδότησε το σκάνδαλο που αφορούσε ένα φιλί στα χείλη από τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Λουίς Ρουμπιάλες στη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Τζένι Ερμόσο, το οποίο οδήγησε στην παραίτησή του.

«Η διάδοση σεξουαλικών εικόνων χωρίς συναίνεση αποτελεί επίσης σεξουαλική βία», έγραψε η υπουργός Ισότητας Ιρένε Μοντέρο στο κοινωνικό δίκτυο X, μετά την είδηση των συλλήψεων. «Έχουμε υποχρέωση να μην αποστρέψουμε το βλέμμα, αλλά να εγγυηθούμε όλα τα δικαιώματα σε όλες τις γυναίκες. Όλη μου η υποστήριξη στο θύμα και την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα