ΑΘΗΝΑ
09:58
|
10.05.2024
Φώναζαν: «Σκοτώστε τον». Πώς αντέδρασε το σχολείο μετά την καταγγελία των γονιών του ανήλικου θύματος ξυλοδαρμού.
Πολλά τα περιστατικά εκφοβισμού στα σχολεία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο με τον ξυλοδαρμό ενός 13χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του σε σχολείο στο Ρέθυμνο. Στο βίντεο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το κανάλι του ΣΚΑΪ, φαίνεται ο νεαρός μαθητής να δέχεται δυνατά χτυπήματα από συμμαθητές του, με μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα, ακούγονται συνομήλικοί του να φωνάζουν: «σκοτώστε τον». Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός και ενημέρωσε και την μητέρα του αγοριού. 

Όπως κατήγγειλε η θεία του 13χρονου, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο, το οποίο αδιαφόρησε και «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν».  «Εμείς καταγγείλαμε το περιστατικό από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε», είπε χαρακτηριστικά η θεία του ανήλικου μαθητή στον ΣΚΑΪ.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο». 

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Αντώνη Καργιώτη: Παραπομπή με βαρύ κατηγορητήριο ζητά ο εισαγγελέας

Νεκροί σε διαδηλώσεις στο Αφγανιστάν

Στο Σύνταγμα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα