ΑΘΗΝΑ
06:29
|
07.05.2024
Το περιστατικό συνέβη στην πληγείσα από τον Daniel Μαγνησία. Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου με τη φαρμακευτική κάνναβη δεν πίστευε στα μάτια του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όλα του Daniel δύσκολα! Κοπάδι από πρόβατα αναζητώντας τη βοσκή του στην πληγείσα από την κακοκαιρία Μαγνησία μπήκε σε θερμοκήπιο για λίγο τριφύλλι αλλά αυτό που έφαγε ήταν χόρτο… φαρμακευτικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, κι ενώ οι χορτολιβαδικές εκτάσεις έχουν υποστεί καταστροφές, ένα κοπάδι με πρόβατα μπήκε σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου. Ωστόσο, στο θερμοκήπιο δεν καλλιεργούνταν φαρμακευτική κάνναβη, με αποτέλεσμα τα πρόβατα να φάνε μια ποσότητα άνω των 100 κιλών!

Ο άτυχος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου απηύδησε διαπιστώνοντας ότι η παραγωγή του είχε υποστεί ένα δεύτερο πλήγμα – αρχικά οι πλημμύρες και στη συνέχεια τα πρόβατα. «Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» είπε ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης στο τοπικό μέσο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα