ΑΘΗΝΑ
11:59
|
18.05.2024
Αν και έχουν ανασταλεί τα μέτρα κατάσχεσης λογαριασμών, υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες πλημμυροπαθείς βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια μέτρα.
Κατάσχεσαν τραπεζικό λογαριασμό σε πλημμυροπαθή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί η κυβέρνηση σε ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε για τους πλημμυροπαθείς να ειναι και οι αναστολή κατάσχεσης λογαριασμών, αυτό ωστόσο δεν έγινε με έναν κάτοικο του Βόλου.

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανέδειξε ότι παρότι έχουν ανασταλεί όλα τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες πλημμυροπαθείς βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια μέτρα.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ο κάτοικος του Βόλου είδε τους λογαριασμούς του να έχουν μπλοκαριστεί την εβδομάδα που πέρασε λόγω χρεών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το συγκεκριμένο ΝΠΙΔ αρχικά υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν τον τόπο κατοικίας του συγκεκριμένου προσώπου και κατά πόσο καλύπτεται από την αναστολή, καθώς ο οφειλέτης φέρεται προ ετών να διέμενε στην πρωτεύουσα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα γίνει αυτοδικαίως άρση της κατάσχεσης των λογαριασμών ή θα αναγκαστεί ο συγκεκριμένος πλημμυροπαθής να τη διεκδικήσει δικαστικά, την ώρα που ήδη βρίσκεται να οφείλει και ταυτόχρονα να έχει υποστεί σοβαρές ζημίες από τις πλημμύρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρήτη: Διάσωση 32 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος

Αυτοκτόνησε ο πληροφοριοδότης της Boeing σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα

Νέες πλημμύρες προκαλούν χάος στο Αφγανιστάν: Νεκροί και καταστροφές

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα