ΑΘΗΝΑ
01:59
|
06.05.2024
Οι βραβευμένοι Θωμάς-Χρήστος Μόσχος απάντησαν στην κ. Αντωνίου, ότι η ΝΔ όχι μόνο δεν τους βοήθησε, αλλά τους στάθηκε και εμπόδιο στην επιχείρησή τους.
Βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυβερνητικό «άρωμα» επιχείρησε, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, να δώσει η βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου, στη βράβευση του Θωμά Μόσχου, από την Πολυκάρπη Καστοριάς, ως καλύτερου άνδρα βιοκαλλιεργητή «EU Organic Awards 2023», στην κατηγορία του καλύτερου «παραγωγού βιολογικών προϊόντων».

Η βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Θωμά και Χρήστο Μόσχο για τη βιολογική κτηνοτροφική και τυροκομική μονάδα «Φάρμα Μόσχου», ωστόσο ανέφερε ότι η βράβευση αποτελεί απτό αποτέλεσμα της εξωστρεφούς κυβερνητικής αγροτικής πολιτικής.

«Η κατάκτηση του εν λόγω ευρωπαϊκού βραβείου από τους συμπατριώτες μας Θωμά και Χρήστο Μόσχο αποτελούν το απτό αποτέλεσμα της εξωστρεφούς αγροτικής πολιτικής που εφαρμόζουμε ως κυβέρνηση από το 2019», έγραψε η Μαρία Αντωνίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και πρόσθεσε: «Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η στήριξη του αγροτικού κόσμου αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για τη χώρα την επόμενη δεκαετία. Θέλουμε έναν πρωτογενή τομέα πρωταθλητή και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε με στοχευμένες δράσεις και πολιτικές».

Οι βραβευθέντες, ωστόσο, την κατηγόρησαν ότι καπηλεύεται την προσωπική τους δουλειά και πως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τους έχει βοηθήσει, αλλά έχει σταθεί και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

Το καλύτερο, δε, είναι ότι στη βράβευση που έγινε στις Βρυξέλλες η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα που έλαβε βραβείο χωρίς να παραβρίσκεται κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Κυρία Μαρία Αντωνίου,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, παρόλα αυτά θα μου επιτρέψετε να σας διορθώσω. Θεωρώ άδικο να καπηλεύεστε την καθαρά προσωπική μας δουλειά για να διαφημίσετε την ανύπαρκτη αγροτική πολιτική σας.

Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα της οικογενειακής μας προσπάθειας και όσων μας έχουν στηρίξει ουσιαστικά. Η κυβέρνηση σας όχι μόνο δεν μας έχει βοηθήσει, αλλά έχει σταθεί και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησης μας.

ΥΓ: Αισθανθήκαμε ντροπή διότι ήμασταν η μόνη χώρα που παρέλαβε βραβείο απουσίας κυβερνητικού εκπροσώπου. Η πράξη σας αυτή ή καλύτερα η απραγία σας, δηλώνει την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης σας για τον αγροτικό τομέα!», ανέφεραν σε ανάρτησή τους οι Θωμάς και Χρήστος Μόσχος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Στους 228 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα