ΑΘΗΝΑ
12:52
|
30.04.2024
Τι μας ενδιαφέρει το προεκλογικό περίπτερο πάνω στη ράμπα των ΑμεΑ; Την Περιφέρεια να πάρουμε, αυτό μας καίει τώρα! Άριστα...
Προεκλογικό περίπτερο του Χαρδαλιά πάνω σε ράμπα ΑΜΕΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από τη μια γκάφα στην άλλη φαίνεται να πηγαίνει ο κ. Χαρδαλιάς, που ή θα φωτογραφίζεται αγέρωχος μπροστά σε απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες, όπου φαίνονται τοποθεσίες με εγκαταστάσεις καυσίμων, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου μου (τι έχουμε ζήσει!) ή θα τοποθετεί, ένα από τα πολλά, προεκλογικά του περίπτερα πάνω σε ράμπα πρόσβασης των ΑμεΑ στα πεζοδρόμια.

Και θα μου πείτε, ο κ. Χαρδαλιάς φταίει; Ο ίδιος πήγε και τοποθέτησε το περίπτερο πάνω στη ράμπα; Και θα σας πούμε, ότι προφανώς και δεν πήγε ο ίδιος, αλλά ο κ. Χαρδαλιάς έστειλε το προσωπικό του, με σκοπό να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες τα προεκλογικά του πηγαδάκια εεε.. περίπτερα ήθελα να γράψω.

Άραγε, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλάι του κ. Χαρδαλιά δεν γνώριζαν πού έστηναν το περίπτερο;

Άραγε, ο κ. Χαρδαλιάς δε γνώριζε τι θύελλα αντιδράσεων θα ξεσήκωνε μια τέτοια κίνηση, που αν μη τι άλλο, φανερώνει ότι δεν σέβεται τα ΑμεΑ, τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά σε καρότσια;

Όπως ήταν φυσικό, πλήθος κόσμου φωτογράφισε και κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εν λόγω περίπτερο και μέσα σε λίγη ώρα οργισμένοι πολίτες κατέκριναν τόσο τον ίδιο τον κ. Χαρδαλιά, όσο και την αντικοινωνική συμπεριφορά της παράταξής του απέναντι σε ομάδες πολιτών.

Χρήστες του Facebook και του X (πρώην Twitter) κοινοποίησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, σχολιάζοντας ποικιλοτρόπως για μια άλλη, διαφορετική Αττική, την Αττική του κ. Χαρδαλιά, αυτή… πάνω στη ράμπα! Άριστα με τόνο!

Αλλά τι μας ενδιαφέρει η ράμπα; Την Περιφέρεια να πάρουμε, αυτό μας καίει τώρα!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Χημικά και βία κατά διαδηλωτών

Προς την Κίνα ή όχι; – Εκλογή νέου πρωθυπουργού στα Νησιά Σολομώντα

Θεσσαλονίκη: 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του 

Χανιά: Εργατικό ατύχημα στην αποκομιδή απορριμμάτων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα