ΑΘΗΝΑ
14:13
|
03.05.2024
Πολλές οι ατυχίες για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό μου φέρνει φόβο...
Βορίδης για τον άτυχο Βόλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από ατυχία σε ατυχία πάει η νέα μας κυβέρνηση, όπως φαίνεται. Να ‘ναι το κακό το μάτι; Να ‘ναι λάθος οι καιροί; Αυτό προσπαθούν να λύσουν και οι γαλάζιοι υπουργοί-βουλευτές, καθώς η ίδια η κυβέρνηση, το επιτελικό δεν φταίει πουθενά και σε τίποτα, φροντίζει άλλωστε να μας το τονίζει μέσα από τα αγαπημένα κανάλια.

Και γιατί να φταίει η κυβέρνηση φίλοι μου; Αφού είναι η εικόνα του 41%, μη λέμε τα ίδια συνέχεια.

Πολλές οι ατυχίες της ΝΔ

Άτυχη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις φωτιές στην Εύβοια το 2021, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές στις περιοχές-Ποιος έφταιγε; Μα φυσικά, η κλιματική κρίση vol.1.

Τυχερή η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν θρήνησε θύματα και δεν έγινε ένα δεύτερο Μάτι!

Άτυχη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων (βέβαια, ακόμα μιλάμε για άλλους τόσους αγνοούμενους!)-Ποιος έφταιγε; Ο μηχανοδηγός και τα ΜΜΕ που ήταν κάπως υπερβολικά.

Άτυχη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις καταστροφικές φωτιές στον Έβρο, στη Ρόδο, στην Αττική το καλοκαίρι του 2023-Ποιος έφταιγε; Μα φυσικά, η κλιματική κρίση vol.2. (όχι οι άδειες για τα αιολικά πάρκα, μην είστε καχύποπτοι).

Τυχερή η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν θρήνησε θύματα και δεν έγινε ένα δεύτερο Μάτι!

Άτυχη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel στα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2023, με αποτέλεσμα να πεθάνουν 17 άνθρωποι-Ποιος έφταιγε; Μα φυσικά, η κλιματική κρίση vol.3.

(Και φτάνουμε στο σήμερα) εντυπωσιακά-προστέθηκε και το επίθετο-άτυχη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πλημμύρες ξανά στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Elias, αυτή τη φορά στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2023 μόλις 2 εβδομάδες από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel-Ποιος φταίει; Πάμε πάλι, η κλιματική κρίση vol.4

Τυχερή η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν θρήνησε θύματα όπως στην κακοκαιρία Daniel.

Και θα αναρωτιέστε, για ποιο λόγο προστέθηκε το επίθετο «εντυπωσιακά» μπροστά από την ατυχία της τελευταίας κακοκαιρίας που χτύπησε τη Θεσσαλία και που δέρνει τη κυβέρνησή μας. Την απάντηση τη δίνει ο κ. Βορίδης.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, λοιπόν, ο Μάκης Βορίδης, είπε για τον Βόλο ότι ήταν «εντυπωσιακά άτυχος». «Παρ’ ότι δεν υπάρχει πλήρης καταγραφή του όγκου του νερού, οι πρώτες μετρήσεις μιλάνε για νερό που ήταν μεγαλύτερο από τον “Ιανό“, κάτι λιγότερο από τον “Daniel“. Και, απολύτως εστιασμένο, πάνω από τον Βόλο».

Ωστόσο, ο κ. Βορίδης φρόντισε να καθησυχάσει τους πληγέντες των περιοχών, τονίζοντας ότι το 41% είναι δίπλα του με τη μορφή του υπουργού Βασίλη Κικίλια! «Ο υπουργός, ο Βασίλης Κικίλιας είναι εκεί, οι άνθρωποι που παλεύουν να επαναφέρουν τα πράγματα στην κανονικότητα είναι εκεί». 

Πόση ατυχία να αντέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Πόση ατυχία να αντέξει το επιτελικό κράτος και η Ελλάδα 2.0; Πόση ατυχία να αντέξουμε και εμείς;

ΥΓ: Και μην ξεχνάμε τι πάθαμε παγκοσμίως με την κορόνα SARS-CoV-2!!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Κίνα: Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο Chang’e 6 με προορισμό τη Σελήνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα