ΑΘΗΝΑ
00:44
|
08.05.2024
Τύφλα να 'χει η Άννα Γουίντουρ και οι συνεντεύξεις της στη Vogue.
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο νέο του γραφείο στη Βουλή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σαν σε συνέντευξη της Vogue εμφανίστηκε, για ακόμη μια φορά, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στα social media φυσικά. Μας άνοιξε την πόρτα του νέου του γραφείου στη Βουλή και μας ξενάγησε στον χώρο (κάτι σαν office tour δηλαδή).

Αφού πρώτα μας καλωσόρισε, μας έβαλε μέσα στο νέο του γραφείο, τονίζοντάς μας ότι στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι (really?) από τους χειροκροτητές (για ποιους χτυπάει η καμπάνα του κ. Κασσελάκη;), γεγονός που βρίσκει άκρως αντίθετο τον νέο πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος υποσχέθηκε να βάλει φωτιά σε αυτό το παλιό σύστημα, χτίζοντας πάνω στις στάχτες του ένα νέο, πιο σύγχρονο και μοντέρνο σύστημα (τι μας περιμένει άραγε;!).

Αναρωτιέστε λοιπόν, πώς θα το καταφέρει αυτό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον νέο της αρχηγό;

Σύμφωνα με τον κ. Κασσελάκη, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει, ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάχνουν κυβερνητικό πρόγραμμα, όχι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά από σήμερα (από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 δηλαδή, αναμένουμε).

Εδώ η Άννα… βρείτε τις ομοιότητες ή τις διαφορές εσείς!

Συνεχίζοντας ο κ. Κασσελάκης «απείλησε», ότι θα τρελάνει τους πολιτικούς του αντιπάλους με ένα νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής, προτείνοντας νέες προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις. Και πάλι σας ακούω, νοερά, να αναρωτιέστε πώς στο καλό θα γίνει αυτό…

Ο κ. Κασσελάκης δεν θα το καταφέρει μόνος του, φίλοι μου. Αντίθετα, σου στέλνει ανοιχτή πρόσκληση να γίνεις μέλος στο isyriza.gr. Σε θέλει συνοδοιπόρο στο νέο μοντέλο πολιτικής παραγωγής και όπως δήλωσε στη χθεσινή του (28/9) συνέντευξη στο STAR και στη Μάρα Ζαχαρέα, αρχίστε να του στέλνετε βιογραφικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Τα ψηφιακά μέσα τα είδαμε και τα βλέπουμε από τον κ. Κασσελάκη, αναμένουμε πλέον τις νέες προτάσεις, το νέο μοντέλο πολιτικής, τις νέες παρεμβάσεις. Εδώ είμαστε να γράφουμε…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισβολή στη Ράφα

Ένα σκίτσο του Ιορδανού Emad Hajjaj για τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία.
ΣΥΝΑΦΗ

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα