ΑΘΗΝΑ
15:49
|
06.05.2024
Ένα πιο σικ ξεκατίνιασμα με επικίνδυνο τέλος;
Αχτσιόγλου vs Κασσελάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζεται και όπως φαίνεται η κατρακύλα και το ξεκατίνιασμα δεν έχουν τέλος. Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε και τάραξε τα νερά στο κόμμα, τα νεύρα της Έφης (έτσι λέει την αποκαλεί ως παλιά συντρόφια, την κα. Αχτσιόγλου ντε) και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στο νέο επεισόδιο της «Κασσελακειάδας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διασπαστεί για τα καλά, με την κα. Αχτσιόγλου να κατηγορεί τον κ. Κασσελάκη για σεξισμό, επειδή την αποκάλεσε «Έφη», με «υποτιμητικό στιλάκι», όπως τόνισε η ίδια και με τον κ. Κασσελάκη να απαντά, ότι την αποκάλεσε με το μικρό της όνομα, από συμπάθεια καθώς με το μικρό του όνομα αποκαλούσε και τον Αλέξη Τσίπρα.

Από ό,τι φαίνεται όμως, ο κ. Κασσελάκης δεν έμεινε εκεί, καθώς δεν μιλάει που δεν μιλάει τόσο καιρό και σε όσα του έχουν σούρει από τον κ. Λιάγκα έως τα συντρόφια του στο κόμμα, ο κόμπος φαίνεται να έφτασε στο χτένι. Ο Στέφανος Κασσελάκης μπαίνει στην αντεπίθεση και έρχεται σας σίφουνας, αποκαλύπτοντας μυστικά και ντοκουμέντα, όχι αυτά της Μπέλλου, άλλα δικά του πιο juicy που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης που λέτε, αποκάλυψε σήμερα (22/9), ότι από τις 12 Ιουλίου 2023 είχε στείλει προτάσεις στην υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στην κα. Αχτσιόγλου, η οποία (και σύμφωνα με τον ίδιο) τον άφησε στο διαβάστηκε, κοινώς δεν του απάντησε ποτέ. «Δεν είχα κανέναν αυτοσκοπό για αυτοπροβολή. Ήθελα το «μαζί» και δεν το βρήκα» δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

Ποιες ήταν όμως οι προτάσεις που έστειλε ο κ. Κασσελάκης στην κα. Αχτσιόγλου;

Πού καταλήγει τελικά όλο αυτό το πολιτικό ξεκατίνιασμα αγαπητοί φίλοι λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή 24/9; Σαφώς στην κατάρρευση του κόμματος και προφανώς στο βήμα που «δίνεις στον εχθρό» με πολλά εισαγωγικά… Καθώς μέσα σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να μεταβεί η Επιθεώρηση Εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έκαναν εργαζόμενοι, ότι δέχονται απειλές και στοχοποιούνται πως στηρίζουν τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για του λόγου το αληθές, σας αφήνουμε την ανακοίνωση των εργαζομένων:

Τις τελευταίες ημέρες, οι εργαζόμενοι/ες στον Ρ/Σ 105.5 «Στο Κόκκινο» -και ευρύτερα στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ- βρεθήκαμε παρά τη θέλησή μας μπλεγμένοι στο τοξικό κλίμα που δυστυχώς έχει κυριαρχήσει εν όψει της επαναληπτικής εκλογής για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σειρά αναρτήσεων στοχοποιούμαστε συνολικά ή επιλεκτικά ότι υποστηρίζουμε τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο, μαζί με χαρακτηρισμούς που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την κουλτούρα του προοδευτικού κόσμου και οι οποίοι προέρχονται εμφανώς από ανθρώπους που δεν ακούν τον σταθμό.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι γράφτηκε πως μεροληπτεί συνάδελφος που εργάζεται στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού.

Πιθανότατα για κάποιους δεν αποτελεί πρόβλημα, προκειμένου να οξύνουν το κλίμα, να παίζουν με τις δουλειές ανθρώπων.

Από την πλευρά μας, υπενθυμίζουμε τα εξής:

Οι εργαζόμενοι/ες, δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι, στο Κόκκινο ασκούμε τη δουλειά μας με απόλυτο επαγγελματισμό και με συναίσθηση των ιδιαιτεροτήτων του σταθμού. Ήμασταν εδώ παλιά, καλύπτοντας σημαντικές στιγμές, μεγάλες νίκες και ήττες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τεράστια γεγονότα από τη σκοπιά μιας πραγματικής ενημέρωσης χωρίς fake news και διαστρεβλώσεις, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες και καταβάλλοντας προσπάθειες πέραν των συμβατικών επαγγελματικών μας υποχρεώσεων. Είμαστε εδώ σήμερα και θα είμαστε και αύριο.

Οι προσωπικές απόψεις του καθενός και της καθεμίας από εμάς δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο προγραφών και απειλών. Όπως κάναμε πάντα, θα υπερασπιστούμε τη δουλειά μας και κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που την κάνει, με τη συλλογική μας δύναμη.

Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία που μετέρχεται τέτοιες μεθόδους να μην στρέφει την τοξικότητά του εναντίον εργαζομένων.

Βρήκε πάτημα ο κ. Άδωνις; Του δόθηκε αυτό το πάτημα από το ΣΥΡΙΖΑ; Βεβαίως και βρήκε πάτημα πάνω στα απόνερα του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει καταλήξει και καταντήσει να είναι Τ-ΣΥΡΙΖΑ. Πού θα καταλήξει όμως όλο αυτό; Ίσως το μάθουμε τη ερχόμενη Δευτέρα…

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρώσος αξιωματούχος: Ο χειρισμός των Ουκρανών προσφύγων από την ΕΕ θα οδηγήσει σε νέα κρίση

Φρίντριχ Μερτς: Το CDU είναι εδώ και θα αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα απαγορεύει σε ξένους πράκτορες να είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Η Ε.Ε. τερματίζει τη διαδικασία κράτους δικαίου κατά της Πολωνίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα