ΑΘΗΝΑ
12:31
|
25.04.2024
«Κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος», ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας.
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο κ. Κασσελάκης. Χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος», ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη για την υποψηφιότητα Μπέου στον Βόλο και το ζήτημα στατικής επάρκειας στο στέγαστρο Καλατράβα.

«Έχουμε πει ότι η ΝΔ δεν εμπλέκεται στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και μάλιστα στον Βόλο, την περασμένη φορά είχε κατέβει υποψήφια που στηριζόταν από τη ΝΔ και ο κ. Μπέος κατέβηκε ως ανεξάρτητος. Και αν εκλεγεί ο κ. Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως ΝΔ αλλά ως Μπέος. Άρα η ΝΔ δεν έχει εμπλοκή. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει από τη ΝΔ κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση το κόμμα, επειδή είναι άσχετος», διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αυτό που έγινε με το ΟΑΚΑ, δεν έγινε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος με αυτό που είπε αλλά γιατί ο Μητσοτάκης προχώρησε αυτό που είπε. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;» πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο τρομακτικό, θα πρέπει να απασχολήσει όλα τα κόμματα. Στη ΝΔ έχουμε αλλάξει το καταστατικό και έχουμε θεσπίσει ότι για να κατέβει κάποιος υποψήφιος αρχηγός, πρέπει να είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Είχαμε διαπιστώσει ότι οι ανοικτές διαδικασίες, όπως τις είχε εισάγει στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, ενείχαν έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο: Αυτόν που ήρθε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε ένας άνθρωπος που δεν έχει κατέβει σε έναν αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία συγκέντρωση, σε ένα συνέδριο, δεν γνωρίζει τα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει πάει στους κοινωνικούς αγώνες, δεν ξέρει την πολιτική. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε από το πουθενά, είχε λεφτά, ξόδεψε σε σποτάκια tik tok και έγινε πρόεδρος του κόμματος. Αυτό δεν θα πάει μακριά αλλά είναι τρομακτικό.

«Όπως εξελίσσεται το φαινόμενο Κασσελάκη, δεν θα μακροημερεύσει», εκτίμησε ο υπουργός Εργασίας. «Στην αρχή είχε λίγο πλάκα αλλά τα πρώτα του βήματα ως αρχηγός είναι τραγικά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Προκλητικό να μας κουνάει το δάκτυλο για σχέσεις με την Ακροδεξιά

Σλοβάκος ευρωβουλευτής απελευθέρωσε περιστέρι στην Ευρωβουλή

Φλωρίδης για Ρέντη: Τα πράγματα θα πάνε τρένο

Αττικόν: Πέθανε ο 79χρονος πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα