ΑΘΗΝΑ
18:32
|
09.05.2024
Επανέρχεται στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επανέρχεται στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ρωτά εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει:

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο Facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1.926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον “καταλληλότερο όλων”, όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».

Υπενθυμίζεται ότι και χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκτοξεύσει πυρά κατά του πρωθυπουργού για τον δήμαρχο Βόλου. Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον Μπέο για να την άρουμε, ήταν η απάντηση της Ν.Δ.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Γέμισε από διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης το Μάλμο ενόψει Eurovision

Εκτός Καΐρου οι αντιπροσωπείες Χαμάς και Ισραήλ

ΣΥΡΙΖΑ: Στο μηδέν η Θεσσαλία οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Πολιτιστική οπισθοχώρηση η μετατροπή της Μονής της Χώρας λέει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα