ΑΘΗΝΑ
21:47
|
04.05.2024
Εκατοντάδες εργαζόμενοι συμμετείχαν απόψε στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά για τα διαδοχικά εργατικά δυστυχήματα.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην πορεία απέτισαν φόρο τιμής στο χώρο που έχασε χτες τη ζωή του 27χρονος εργάτης όταν καταπλακώθηκε από πέτρες σε φρεάτιο βάθους επτά μέτρων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας διοργάνωσε απόψε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά (ΕΚΠ) με τη συμμετοχή σωματείων εργαζομένων, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) και του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία Κοραή με αφορμή τα χτεσινά διαδοχικά εργατικά δυστυχήματα, εκ των οποίων το ένα σε αντιπλημμυρικά έργα στο πλαίσιο ανάπλασης του Αγίου Διονυσίου και το άλλο σε ναυπηγείο στη Σαλαμίνα στη διάρκεια εργασιών συντήρησης.

«Δεν ανεχόμαστε να μην υπολογίζουν την ζωή μας μπροστά στα κέρδη τους» τόνισε εκπρόσωπος του ΕΚΠ στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο θάνατο δύο εργαζόμενων.

Την συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Συντονιστική Επιτροπή Πειραιά και το Σωματείο Μετάλλου, κάλυψε για το Κοσμοδρόμιο ο φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνος Ζήλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα