ΑΘΗΝΑ
19:36
|
01.05.2024
Όταν το ψηφοδέλτιο έχει «άρωμα» από το Τάγμα Αζόφ, αλλά και τι μας νοιάζει;!
Δημητρούλιας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη Κασιδιάρη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αδιανόητο να ξεχάσει κανείς την εμφάνιση του «μαχητή» (ονόματι Μιχαήλ) του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή τον περασμένο Απρίλιο, ο οποίος μίλησε μέσω βίντεο στους Έλληνες βουλευτές, επισκιάζοντας την ομιλία του βασικού και επίσης προσκεκλημένου-πρωταγωνιστή της ημέρας, Ζελένσκι. Και όλα αυτά οφείλουμε να τα τονίσουμε, γιατί ήταν μια ελληνική-παγκόσμια πρωτιά επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μόνο εδώ ο Πρωθυπουργός μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα απέδωσαν τιμές πρώτα σε ένα μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζόφ και στη συνέχεια στον Πρόεδρο με τα χακί.

Ως ιστορικός, και συγχωρέστε μου το σχόλιο, ευελπιστώ αυτή η απαράδεκτη κίνηση-πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη προς τους ναζί, να γραφτεί με μελανά γράμματα στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας (δεν επεκτείνομαι στους αγώνες των Ελλήνων κατά των ναζιστών την περίοδο του Β’ΠΠ, πιστεύω είναι γνωστοί σε όλους μας). Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι μόνο η Ελλάδα είχε «τη χαρά» να προσκαλέσει στη Βουλή της, στον χώρο της Δημοκρατίας έναν ναζί, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε με υπερηφάνεια την ελληνική του καταγωγή!

Και έρχομαι στο δια ταύτα. Σε λίγες μέρες αγαπητοί (2 και 1 σήμερα), ανοίγουν αυτές οι πολυπόθητες κάλπες, αυτές καλέ, που ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος και περιφερειάρχης έχει βάλει στο ψηφοδέλτιό του 1.500 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αυτές λέω. Ένας όμως από αυτούς του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους προκαλεί μεγάλη (ή και όχι) εντύπωση, καθώς το βιογραφικό του έχει έντονο το άρωμα του Τάγματος Αζόφ.

Μα φυσικά αναφέρομαι στην παράταξη του κ. Κασιδιάρη και στους υποψηφίους του δημοτικούς συμβούλους. Ποιος από εμάς ήξερε, ότι ο εν λόγω κύριος κατεβάζει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο έναν από τους μεγαλύτερους υμνητές του ναζιστικού τάγματος Αζόφ, αλλά συμμετείχε και στην επιχείρηση ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας το 2014; Κανείς; Κι όμως:

Ο κ. Δημητρούλιας λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που υποστηρίζει το εν λόγω ναζιστικό τάγμα, αυτό που το 2014 με την πραξικοπηματική του ενέργεια, οδήγησε στον «αφανισμό» της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας, μέσα από σειρά διωγμών και απαγορεύσεων, με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πολλές οι αναρτήσεις του κ. Δημητρούλια στα social media που προκαλούν ανατριχίλα και παίρνω το θάρρος να σας τις αφήσω εδώ:

*Και για ποιον Κοέν μιλάμε στον τίτλο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα