ΑΘΗΝΑ
23:31
|
22.04.2024
Μεταξύ άλλων, ανέφερε τη συμπάθειά του προς τον κ. Λοβέρδο, τονίζοντας, ότι θα χαιρόταν να πάει στη ΝΔ.
Βορίδης κατά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει μιλήσει αρκετές φορές υπέρ της πρόθεσης για να αναγνώριση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, ωστόσο, στενοί του συνεργάτες, όπως για παράδειγμα ο Μάκης Βορίδης, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον υποστηρίξουν. Κάθε άλλο μάλιστα. Διαμηνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι θα τον καταψηφίσουν.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Action24, ο Μάκης Βορίδης επανέλαβε την αντίθεσή του στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. «Την άποψή μου, την προσωπική την έχω εκφράσει, είμαι αντίθετος. Έχω πει ότι δεν θα το ψηφίσω», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «είναι ζήτημα του πρωθυπουργού να αποφασίσει το αν και πότε».

«Από τη στιγμή που δεν ανοίγει από την κυβέρνηση αυτό το θέμα, από τη στιγμή που δεν το ανοίγει ο πρωθυπουργός, η συζήτηση στην παρούσα φάση έχει ακαδημαϊκό και θεωρητικό χαρακτήρα. Επομένως, να γίνει σε ακαδημαϊκό και θεωρητικό επίπεδο. Αλλά εγώ δεν είμαι κομμάτι, αν θέλετε, «της ακαδημίας» για να κάνω αυτή τη συζήτηση. Ας συζητηθεί σε επίπεδο δημοσιολογούντων. Επί του παρόντος η κυβέρνηση δεν φέρνει και δεν έχει τέτοιου είδους πρωτοβουλία», υπογράμμισε.

«Εκτιμώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Λοβέρδο»

«Εκτιμώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Λοβέρδο, θεωρώ ότι είναι σημαντικό και σπουδαίο στέλεχος. Έχει υπηρετήσει το έθνος με συνέπεια σε πάρα πολλές στιγμές. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, αλλά θα χαιρόμουν αν πάρει την απόφαση να έρθει στη Νέα Δημοκρατία. Είναι δική του απόφαση.

Έχω συνυπάρξει σε κυβέρνηση με τον Ανδρέα, ξέρω τη δουλειά του, την ποιότητά του, ξέρω τις αγωνίες και τις ευαισθησίες του. Ξέρω τι έχει να προσφέρει», σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία με θύμα 25χρονο

Σε Κουβέιτ και Κατάρ πάει ο Γεραπετρίτης

Σύλληψη 38χρονου στην Πάτρα από την Αντιτρομοκρατική

Αβάσιμες οι κατηγορίες του Ισραήλ κατά της UNRWA λέει ανεξάρτητη επιτροπή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα