ΑΘΗΝΑ
12:52
|
28.04.2024
Η γυναίκα κατέληξε αιμόφυρτη στη βεράντα του δωματίου, ενώ οι φοιτητές που έμεναν δίπλα της κάλεσαν την αστυνομία και συνέλαβαν τον 58χρονο.
Σύλληψη 58χρονου για κακοποίηση φοιτήτριας στις εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην σύλληψη ενός 58χρονου άνδρα μετά από καταγγελία μίας 46χρονης γυναίκας για κακοποιητική συμπεριφορά, προχώρησαν οι Αρχές την Κυριακή (8/10).

Το περιστατικό, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το zarpanews.gr σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 46χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Κομοτηνή, η οποία διαμένει στις φοιτητικές εστίες, το βράδυ της Κυριακής (8/10) δέχτηκε επίσκεψη από τον 58χρονο, με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Αρχές, κάτω από συνθήκες που θα εξεταστούν, οι δυο τους ξεκίνησαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα η 46χρονη να καταλήξει αιμόφυρτη στη βεράντα.

Οι φοιτητές που μένουν στα διπλανά δωμάτια κάλεσαν την αστυνομία, που επιλήφθηκε του περιστατικού και οδηγήθηκε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του δράστη στις 20:40, της ίδιας ημέρας.

Ο 58χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αυτεπάγγελτα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέσω της διαδικασίας της ποινικής διαμεσολάβησης, καθώς η 46χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα