ΑΘΗΝΑ
00:44
|
25.02.2024
Οι τρεις μεγάλες εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών ανακοίνωσαν την τιμή μετά την έκπτωση για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης 2023.
Τιμή πετρελαίου θέρμανσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από 1,309 ευρώ το λίτρο ξεκινά η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, το οποίο άρχισε από σήμερα να διατίθεται στην αγορά.

Η τιμή στην πρεμιέρα της χειμερινής περιόδου είναι 10 λεπτά χαμηλότερη σε σύγκριση με την τιμή που διαμορφώθηκε κατά την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, η οποία προέκυψε ύστερα από επιδότηση στην αντλία που κατέβαλε ο κρατικός προϋπολογισμός και πρόσθετη επιδότηση από τα διυλιστήρια.

Οι τρεις μεγάλες εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών ανακοίνωσαν την τιμή μετά την έκπτωση για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης 2023.

Δείτε αναλυτικά:

ΕΚΟ

Η ΕΚΟ πρώτη ανακοίνωσε χθες (12/10), έκπτωση της τάξης του 5% και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών, μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου 2023.

Με την εφαρμογή της έκπτωσης, η τελική τιμή αναμένεται να φτάσει κοντά στο 1,31 ευρώ ανά λίτρο, σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με την έναρξη της περιόδου θέρμανσης το 2022 κοντά στο 1,40 ευρώ. Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) ή να απευθυνθούν σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την επικράτεια. Η παραγγελία γίνεται με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εκδόσεως Ελληνικών τραπεζών, ενώ η έκπτωση λαμβάνεται αυτόματα.

Shell

Έκπτωση 10 ευρώ ανά 1.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης (1 λεπτό ανά λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων ανακοίνωσε η Shell με αφορμή την έναρξη της διάθεσης του πετρελαίου από σήμερα. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει διπλάσιους πόντους Smart (1 πόντος ανά λίτρο αντί για 0,5 πόντοι ανά λίτρο) για όλες τις αγορές πετρελαίου θέρμανσης έως τις 30 Απριλίου 2024.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες και να λάβουν έως 12 άτοκες δόσεις (ισχύει για πιστωτικές και όχι χρεωστικές κάρτες, για συναλλαγές από 250 ευρώ και άνω με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή από 301 ευρώ και άνω για τις υπόλοιπες τράπεζες..

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε η Coral-Shell Licensee συνεργάζεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και με τα Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας, προσφέροντας κέρδος έως 3% στις επιστροφές. Ενώ, όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου θέρμανσης 500 ευρώ και άνω από τα ίδια επιλεγμένα πρατήρια Shell, για το διάστημα από 16 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2022 με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Yellow, θα έχουν κέρδος έως 6%.

AVIN

Όφελος 6% για αγορές πετρελαίου θέρμανσης με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και 3% με χρεωστικές κάρτες μέσω του προγράμματος go4more της Εθνικής και δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 δόσεις ανακοίνωσε σήμερα η AVIN. Η ενέργεια αυτή ισχύει από 15 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2023.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

  • Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης AVIN Κερδίζω έχουν 0,5 πόντους ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, κερδίζοντας πολλαπλές δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ για εξαργύρωση στα πρατήρια της AVIN, ενώ συμμετέχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες καυσίμων.
  • Η AVIN δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσα από πολλαπλά κανάλια, όπως το τηλεφωνικό κέντρο 18108 και το 210-2827940 με αστική χρέωση, την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας(https://www.avinoil.gr/), το ειδικά διαμορφωμένο tab στο AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ app και τη νέα απλοποιημένη φόρμα ενδιαφέροντος μέσω social media.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστρία: Τέσσερις γυναίκες και ένα κορίτσι σκοτώθηκαν στη Βιέννη μέσα σε 24 ώρες

Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών

Γαλλία: Λήξη της απεργίας των εργαζομένων στον Πύργο του Άιφελ

Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Ναντζίνγκ της Κίνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα