ΑΘΗΝΑ
04:57
|
02.05.2024
Με τι μούτρα θα διαμαρτυρηθούμε αύριο και σε ποιον για την κατοχή της μισής Κύπρου από την Τουρκία;
Βουλή των Ελλήνων με τη σημαία του Ισραήλ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ισραηλινοί, ζηλώσαντες και στον τομέα της προπαγάνδας, όπως και στους υπόλοιπους, τη δόξα των Ναζί και του Γκέμπελς, εφηύραν τη γελοιότητα των παιδιών και των γυναικών που δήθεν αποκεφάλισαν οι αντάρτες της Χαμάς. Την ιστορία την ξεκίνησε ένας Εβραίος φασίστας έποικος και δολοφόνος ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό Grayzone, γελοιότητα που υιοθέτησε αμέσως ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ. Το πίστεψε και ο Μπάιντεν και δήλωσε «σοκαρισμένος». (Εμείς δεν χαιρόμαστε γιατί η υπερδύναμη έχει χάσει και τα τελευταία ίχνη σοβαρότητας σε όλους τους τομείς, ούτε γιατί διοικείται από το λόμπι του ολοκληρωτισμού, που έφτασε στο σημείο να υποχρεώσει τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν να διαγράψει την ίδια την ανάρτησή του στο X, με την οποία καλούσε σε εκεχειρία.

Ούτε γιατί όλα σχεδόν τα δυτικά κράτη, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που έλεγαν και κάτι για την ανάγκη να βρεθεί μια λύση στο Παλαιστινιακό, ως φύλλο συκής για να συγκαλύπτουν τη θεμελιωδώς φιλο-ισραηλινή και φιλο-σιωνιστική στάση τους, τώρα τάσσονται αναφανδόν υπέρ του Ισραήλ και δεν διαμαρτύρονται καν για την απειλή του Ισραήλ να προβεί σε γενοκτονία των δυόμισι εκατομμυρίων Παλαιστινίων της Γάζας, από τους οποίους οι μισοί είναι παιδιά.

Βεβαίως, όπως και τα περισσότερα που λένε τώρα οι Ισραηλινοί, και το περί αποκεφαλισμού παιδιών και γυναικών από τη Χαμάς ήταν ένα ακόμα ξεγυρισμένο ψέμα και τώρα ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν ξέρει πού να κρυφτεί και προσπαθεί να ανασκευάσει ευσχήμως. Αρκετά δικά μας μέσα κάθε τύπου, που ελέγχονται από τους Ισραηλινούς κατά 99% όπως φαίνεται, μαζί και με τους υπόλοιπους κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς, αναπαρήγαγαν αυτή την απίθανη ιστορία χωρίς βεβαίως εκ των υστέρων να την ανασκευάσουν.

Δεν είναι μόνο ότι ο φασισμός ανθεί στο Ισραήλ. Είναι ότι σταδιακά εξαπλώνεται σε όλη τη Δύση, με τον Νετανιάχου και το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπι να κρατάει από τη μύτη Αμερική, Ε.Ε., Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία κλπ. Η Ψωροκώσταινα δεν είναι εξαίρεση, με σχεδόν όλους, δήθεν πατριώτες της Δεξιάς και δήθεν αριστερούς της Αριστεράς, έχουν γίνει υπάλληλοι του Ισραήλ, πολιτικών, δημοσιογράφων και στρατιωτικών πρωτοστατούντων. Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμα είναι το άστρο του Δαυίδ (και την αστερόεσσα) στις στολές των αξιωματικών μας. Όσο για τη ντροπή και την αξιοπρέπεια έχουν προ πολλού χαθεί από την Ελλάδα, τουλάχιστον την Ελλάδα των εχόντων και κατεχόντων.

Φωτίζοντας τη Βουλή των Ελλήνων με τα χρώματα ενός κράτους-δολοφόνου που έχει εγκαθιδρύσει απαρατχάιντ στα εδάφη που κατέχει παρανόμως, η χώρα μας αυτοκτονεί ηθικά. Με τι μούτρα θα διαμαρτυρηθούμε αύριο και σε ποιον για την κατοχή της μισής Κύπρου από την Τουρκία; Σε ποιον θα στηριχτεί ο ελληνικός λαός για να διεκδικήσει σε οποιονδήποτε τομέα και θέμα τα δίκια του;

Να συστήσουμε με την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να πάρουν ένα μπλοκάκι και να σημειώνουν τι γράφουν τα σάιτς ή τι μεταδίδουν τα άλλα μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν. Θα καταλάβουν σύντομα ποιον ακριβώς ρόλο παίζουν. Οι περίοδοι μεγάλων κρίσεων είναι ιδανικές για να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος, γιατί τότε ακριβώς είναι που τα «αφεντικά» δεν επιτρέπουν διαφοροποιήσεις.

Στο μεταξύ, βλέποντας τα σιωνιστικά λόμπυ -που πρακτικώς ταυτίζονται με τον οργανωμένο εβραϊσμό- που ελέγχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις περισσότερες δυτικές χώρες ότι η προπαγάνδα τους δεν περνάει τόσο όσο θα ήθελαν, βλέποντας τους ανθρώπους να αγανακτούν με το «Άουσβιτς της Μεσογείου» στη Γάζα, λύσσαξαν και αποφάσισαν να αρχίσουν τις διώξεις εναντίον όσων διαμαρτύρονται. Ο τραπεζίτης των Ρότσιλντ που διοικεί τη Γαλλία απαγόρευσε τις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων και θέλει να πάει στα δικαστήρια για «υποστήριξη της τρομοκρατίας» τους Γάλλους τροτσκιστές που συμπαρίστανται στους Παλαιστίνιους. Στη Βρετανία βουλευτές θέλουν να επιβληθεί πρόστιμο σε όσους διαδηλώνουν με παλαιστινιακές μαντήλες.

Τέτοια μέτρα δείχνουν βέβαια την απελπισία και το αδιέξοδο του σύγχρονου Φασισμού. Το επικίνδυνο όμως είναι ότι αυτός ο Φασισμός διαθέτει πυρηνικά όπλα και άλλα φοβερά μέσα και, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, μια περιφερειακή ή παγκόσμια καταστροφή δεν είναι απίθανη, αν εξακολουθήσουμε να παρακολουθούμε απαθείς τα όσα συμβαίνουν, αν οι άνθρωποι, οι λαοί, οι κοινωνίες δεν κινητοποιηθούν άμεσα, εγκαίρως, μαζικά, δυναμικά και αποφασιστικά. Να προσθέσουμε τέλος ότι, φοβούμενοι τέτοιες καταστροφικές προοπτικές, πολλοί Εβραίοι του Ισραήλ μετακομίζουν μαζικά πλέον σε Κύπρο και Ελλάδα, δύο κράτη με πολύ έντονες δημογραφικές και εθνοτικές ανισορροπίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα