ΑΘΗΝΑ
12:29
|
28.04.2024
Οι συναντήσεις εντάσσονται στην πορεία ενόψει της συνεδρίασης, στις 7 Δεκεμβρίου, του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας
Ατζέντα συνεργασίας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η θετική ατζέντα συνεργασίας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας στο εμπόριο την οικονομία, την ενέργεια, τις μεταφορές, την υγεία και το περιβάλλον θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη με τον Τούρκο ομόλογό του πρέσβη Μπουράκ Ακτσαπάρ.

Αύριο, στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, θα διεξαχθούν επίσης στην Αθήνα και οι συνομιλίες μεταξύ της υφυπουργού Εξωτερικών, πρέσβεως Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, και του κ. Ακτσαπάρ με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα.

Οι συναντήσεις εντάσσονται στη διαδικασία που πραγματοποιείται, ενόψει της συνεδρίασης, στις 7 Δεκεμβρίου, του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας, με τις δύο πλευρές να εμφανίζονται αισιόδοξες για τα αποτελέσματά της, παρά τα προβλήματα σχετικά με τη διευθέτηση των θαλάσσιων ζωνών που παραμένουν και τους νέους πονοκεφάλους που προσθέτει η νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γάζα: Νέες συνομιλίες στο Ριάντ αυτή την εβδομάδα

Λευκορωσία: 7 παραβιάσεις του εναέριου χώρου της από την Ουκρανία μέχρι στιγμής φέτος

Εάν οι ΗΠΑ κατασχέσουν τα παγωμένα αποθέματα της Ρωσίας, η Μόσχα μπορεί να απαντήσει ανάλογα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα