ΑΘΗΝΑ
09:07
|
03.05.2024
«Θα καταπολεμήσω την ενεργειακή φτώχεια, για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά» τόνισε ο κ. Δούκας.
Χάρης Δούκας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η επαναλειτουργία της Βασιλίσσης Όλγας και η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας είναι οι δυο μεγάλες προτεραιότητες του νέου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, όπως τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

«Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

Το debate με τον ανθυποψήφιο του Κώστα Μπακογιάννη ήταν καταλυτικό για την εκλογική του νίκη, είπε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί στη θητεία του η διπλή ανάπλαση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ότι για ιστορικούς λόγους πρέπει να παραμείνει μια κερκίδα.

«Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση για την αποτροπή του εγκλήματος»

Σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης καμερών ο κ. Δούκας δήλωσε πως «Δεν είναι η προτεραιότητά μου, στο Βέλγιο είδαμε ότι υπήρχαν κάμερες και είδαμε τους πυροβολισμούς. Το θέμα είναι να υπάρχει αστυνομία προκειμένου να αποτρέψουμε το έγκλημα, στόχος είναι η ασφάλεια. Φώτα, κοινωνική ένταξη, αστυνόμευση και κάμερες. Ένα συνολικό πακέτο που εγώ προσωπικά θα δώσω μάχη για αυτό», εξήγησε.

«Εγώ πλέον είμαι δημαρχος Αθηναίων, το χρεός μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές, με αυτό ξυπνάω και με αυτό κοιμάμαι», συμπλήρωσε στην εκπομπή Αταίριαστοι.

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ότι είναι μία προσωπική νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Η νίκη είναι νίκη της Αθήνας, το μήνυμα απο εμένα είναι ότι τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα, είναι όλων των πολιτών. Θέλουμε να συνεργαστουμε με όσους πολίτες θέλουν να λύσουμε προβλήματα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα