ΑΘΗΝΑ
08:24
|
28.04.2024
Σε κοινή τους δήλωση, οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια» ανέφεραν ότι ο θάνατος του Μάθιου Πέρι ήταν μια «ανυπολόγιστη απώλεια».
Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι συμπρωταγωνιστές του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι που ενσάρκωνε τον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ στη θρυλική αμερικανική σειρά «Φιλαράκια» δήλωσαν «ολοκληρωτικά συντετριμμένοι» από τον θάνατο του συναδέλφου και φίλου τους.

Σε κοινή τους δήλωση, οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λεμπλάνκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Λίζα Κούντροου ανέφεραν ότι ο θάνατος του Μάθιου Πέρι ήταν μια «ανυπολόγιστη απώλεια».

Στη σύντομη δήλωση που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό People, οι πρωταγωνιστές της σειράς αναφέρουν:

«Είμαστε όλοι πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλά συνάδελφοι. Είμαστε μια οικογένεια», αναφέρουν οι ηθοποιοί «Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την ανυπολόγιστη απώλεια».

Οι πέντε πρώην συμπρωταγωνιστές υποσχέθηκαν ότι θα έχουν περισσότερα να πουν εν καιρώ, «όταν μπορέσουμε», προσθέτοντας, «Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Ο Μάθιου Πέρι, 54 ετών, βρέθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο τζακούζι του διαμερίσματός του στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η αιτία και ο τρόπος θανάτου του Πέρι πρόκειται να προσδιοριστούν από το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Κομητείας του Λος Άντζελες, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας και των τοξολογικών εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα