ΑΘΗΝΑ
07:05
|
17.05.2024
Μετά την υβριστική επίθεση του δημάρχου του Βόλου εναντίον δύο δημοσιογράφων, οι θιγόμενοι προσφεύγουν στα δικαστήρια, ενώ τονίζουν πως νιώθουν απειλή και φόβο.
Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δημοσιογράφοιΚατερίνα Τασσοπούλου και Αρχιμήδης Καρεκλίδης, διεκδικούν από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ έκαστος ως αποζημίωση, προσφεύγοντας στα αστικά δικαστήρια, μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου του Βόλου σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, στις οποίες τους στοχοποιούσε με πρωτοφανή τρόπο.

Οι δύο θιγόμενοι δημοσιογράφοι εκπροσωπούνται από τον ίδιο δικηγόρο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι οι πελάτες του νιώθουν απειλή και φόβο.

Στις επίμαχες δηλώσεις του, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για «αλητεία», χαρακτηρίζοντας τους δημοσιογράφους ως «άπλυτους και βρωμιάρηδες που κάνουν μπάνιο μία φορά τον μήνα, αλλά νοιάζονται για το εάν η πόλη δεν έχει νερό το βράδυ».

Μάλιστα, έκανε και προσωπική επίθεση στην Κατερίνα Τασσοπούλου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τι σε νοιάζει εσένα μωρή Τασσοπούλου αν δεν έχεις νερό το βράδυ; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Σε ’μένα κάνετε κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν ντρέπεστε, ρε ξεφτιλισμένοι; Φτάνει πια, φτάνει. Όταν τους βλέπετε στον δρόμο να τους φτύνετε».

Οι δύο δημοσιογράφοι τόνισαν, μάλιστα, ότι εδώ και χρόνια δέχονται τις συνεχείς απειλές και τις στοχοποιήσεις του δημάρχου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική εξέταση εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και ισχυροί άνεμοι

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα