ΑΘΗΝΑ
23:34
|
04.05.2024
Δεν είναι τυχαίο ότι το στιγμιότυπο από την ομιλία του Χρήστου Ράμμου έχει «ακουμπήσει» κόσμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά το παραλήρημα Μητσοτάκη, την περασμένη Τετάρτη (1/11) στη Βουλή, όπου απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αποκάλεσε την ΑΔΑΕΕ «σουρωτήρι» με «ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» (κατηγορώντας εμμέσως τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για συμμετοχή σε σκευωρία κατά της κυβέρνησης ΝΔ, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ), ενώ επιτέθηκε και προσωπικά στον Χρήστο Ράμμο, δηλώνοντας πως έχει «προσωπική ατζέντα», έφτασε η στιγμή όπου ο πρόεδρος της ΑΔΑΕΕ αντέδρασε στην κατάφωρη επίθεση που του ασκείται από την κυβέρνηση από την έναρξη της υπόθεσης τον υποκλοπών.

Έτσι λοιπόν τώρα, στα γεράματα απέκτησα και ατζέντα. 40 χρόνια δικαστής στο ΣτΕ , ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό. Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα. Νιώθω ότι θίγεται η τιμή και υπόληψή μου, η αξιοπρέπειά μου, η προσωπικότητά μου και όχι μόνο αυτό, κάτι ακόμα πιο πολύτιμο· η δικαστική μου τιμή

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ εξέφρασε την αγανάκτησή του για την υποτίμηση, τόσο προς το πρόσωπό του, όσο και προς τη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών.

Δεν είναι τυχαίο ότι το στιγμιότυπο από την ομιλία του Χρήστου Ράμμου έχει «ακουμπήσει» κόσμο.

Αυτό του το «ξέσπασμα» εκφράζει μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όπου καθημερινά συκοφαντείται, διώκεται και υποτιμάται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το σύστημα το οποίο πρεσβεύει.

Παλεύεις για καλύτερες συνθήκες εργασίας; Είσαι τεμπέλης.

Προσπαθείς να ξεκινήσεις μια ατομική επιχείρηση, για να ξεφύγεις από τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, και ας μην βγάζεις περισσότερα από όσα θα έβγαζες με κατώτερο; Είσαι κλέφτης, απατεώνας και πλήττεις το δημόσιο.

Παλεύεις έμπρακτα κατά του φασισμού ώστε να μην παραδοθεί η χώρα στους μαχαιροβγάλτες; Είσαι ίδιος με εκείνους, θεωρία των δύο άκρων.

Ζητάς απαντήσεις για τα Τέμπη; Δεν χρειάζεσαι απαντήσεις, αυτό κρίθηκε στις εκλογές.

Ο πόλεμος που ασκεί η κυβέρνηση ενάντια στις Ανεξάρτητες Αρχές είναι ένα άλλο πεδίο μάχης του ίδιου πολέμου.

*Ο τίτλος της αιχμής είναι εμπνευσμένος από το τραγούδι Α.ΛΗ.Τ.ΗΣ του Killah P.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα