ΑΘΗΝΑ
23:44
|
07.06.2026
Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε, ότι έχει στοχοποιηθεί, καθώς έχει δεχθεί μηνύματα από ανώνυμους λογαριασμούς του διαδικτύου.
Πάνος Σκουρλέτης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά τη στοχοποίηση που δέχθηκε από ανώνυμους λογαριασμούς του διαδικτύου

Σε δήλωσή μετά την επίσκεψή στην ΔΗΕ ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε:

Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. 

Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. 

Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. 

Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πόλεμος στο Ιράν: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν 2 ιρανικά drone – Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό (upd)

Ο ΟΠΕΚ+ θα αντισταθμίσει την υπερπαραγωγή μέχρι το τέλος του 2026

Το Περού ψηφίζει σε αμφίρροπη 2η εκλογική αναμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές

ΠΑΣΟΚ για το δημοσίευμα του «Βήματος» περί συμφωνητικού Intellexa – EYΠ για τη χρήση του Predator

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα