ΑΘΗΝΑ
06:13
|
05.05.2024
Ο κ. Βερβεσός αντέδρασε στις νέες εξαγγελίες για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, τονίζοντας ότι ο κ. Χατζαδάκης δεν ξέρει πώς βγαίνει καν το μεροκάματο.
Δημήτρης Βερβεσός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι νέες εξαγγελίες για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις του κλάδου. Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες τις χαρακτηρίζουν άδικες καθώς είναι οριζόντιες «Θεωρούν ότι όλοι μας είμαστε φοροφυγάδες» δηλώνουν οι ίδιοι.

Μεταξύ αυτών είναι και οι δικηγόροι. Ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του ΔΣΑ, μιλώντας στο Kontra εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χτυπάει τους φτωχοδιάβολουςΔεν έχει δικηγορήσει μια μέρα στη ζωή του δεν ξέρει που είναι τα δικαστήρια δεν ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο τα είχε όλα έτοιμα παιδί του κομματικού σωλήνα έπαιρνε τις κομματικές και τις κυβερνητικές αποζημιώσεις και ζει τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα δια μέσου της κομματικής του ένταξης.

Και έρχεται τώρα και ονοματίζει συλλήβδην όλους τους δικηγόρους φοροφυγάδες».

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ επεσήμανε ότι τα μέτρα του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη είναι χειρότερα από τα μέτρα Κατρούγκαλου, γιατί τότε οι πιο μικροί δικηγόροι είχαν λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές.

«Τώρα χτυπάνε τους νέους δικηγόρους. Θεωρούν τους πάντες φοροφυγάδες, χτυπάνε τους αμάχους» τόνισε ο ίδιος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Η Campari εξαγόρασε και το γαλλικό κονιάκ Courvoisier

Boeing mafia;

Σκρέκας: «Ένα βαρύ αρνί είναι πιο… ακριβό»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα