ΑΘΗΝΑ
05:26
|
17.05.2024
Με θάρρος κρατάει το χαρτί του και μιλάει για τα χαμένα όνειρα: «Τα παιδιά της Γάζας ξεμένουν από τις ελπίδες και τα θέλω τους».
Παιδί της Γάζας μιλάει και συγκλονίζει
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Θέλουμε να ζήσουμε όπως ζουν τα άλλα παιδιά, θέλουμε ειρήνη» η φράση ενός παιδιού από τη Γάζα, που σπάει κόκκαλα έξω από το νοσοκομείο Αλ-Σίφα (Al-Shifa). Το παιδί δεν ζητά κάτι εξωπραγματικό, κάτι δύσκολο επί της ουσίας, απλά ζητά να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, για να ζήσουν. Να ζήσουν!

Να θυμίσουμε, ότι από τις 7 Οκτωβρίου πάνω από 4.000 παιδιά έχουν σκοτωθεί άγρια από τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Από τις 7 Οκτωβρίου αντιμετωπίζουμε εξοντώσεις, δολοφονίες, βομβαρδισμούς που πέφτουν πάνω από τα κεφάλια μας.

Όλα αυτά μπροστά στον κόσμο. Λένε ψέματα στον κόσμο, ότι σκοτώνουν τους πολεμιστές, αντθέτως σκοτώνουν τους ανθρώπους της Γάζας, τα όνειρά τους και το μέλλον τους.

Τα παιδιά της Γάζας ξεμένουν από τις ελπίδες και τα θέλω τους.

Ερχόμαστε στο νοσοκομείο Al-Shifa για να μην μας βομβαρδίσουν. Η κατοχή μας λιμοκτονεί. Δεν βρίσκουμε νερό, φαγητό και πίνουμε από το βρώμικο νερό. Ερχόμαστε τώρα να φωνάξουμε και να σας προσκαλέσουμε να μας προστατέψετε.

Θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε ειρήνη, θέλουμε να κρίνουμε και να δικάσουμε τους δολοφόνους των παιδιών. Θέλουμε φάρμακα, φαγητό και εκπαίδευση και θέλουμε να ζήσουμε όπως ζουν τα άλλα παιδιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο 50χρονος-«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα