ΑΘΗΝΑ
03:45
|
03.05.2024
Πριν λίγες μέρες η Amazon ξεκίνησε τις απολύσεις στο τμήμα του οργανισμού που ασχολείται με την διαδικτυακή μετάδοση μουσικής streaming.
Νέες απολύσεις στην Amazon
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης ανακοίνωσε σήμερα ο αμερικανικός κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου, Amazon, δείχνοντας την πόρτα της απόλυσης για 180 εργαζόμενους που απασχολούνται στον τομέα παιχνιδιών (Amazon Games) καθώς εκτιμήθηκε πως θα πρέπει να ενισχυθούν άλλοι, πιο προσοδοφόροι, κλάδοι.
«Μετά το αρχικό μας πρόγραμμα αναδιάρθρωσης τον Απρίλιο, έγινε σαφές πως χρειαζόταν να εστιάσουμε σε πόρους που αναπτύσσονται περισσότερο στην αγορά και έχουν το υψηλότερο δυναμικό για ωθήσουν τις επιχειρήσεις εμπρός» ανέφερε επιστολή του αντιπροέδρου του τμήματος Amazon Games, Κρίστοφ Χάρτμαν, με σημερινή ημερομηνία.

Όπως υπενθυμίζει το πρακτορείο Reuters μόλις την περασμένη βδομάδα η Άμαζον ξεκίνησε τις απολύσεις στο τμήμα του οργανισμού που ασχολείται με την διαδικτυακή μετάδοση μουσικής streaming και τη δημιουργία ηχογραφημένων εκπομπών,  podcast. Απέλυσε επίσης έναν μικρό αριθμό υπαλλήλων που απασχολούνταν στο τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων γνωστό ως « People Experience and Technology» (PXT).

Τον περασμένο Απρίλιο η Amazon  απέλυσε 100 υπαλλήλους στον τομέα βιντεοπαιχνιδιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα