ΑΘΗΝΑ
09:29
|
02.03.2024
«Σήμερα είναι μια νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρόεδρος του κόμματος και χαρακτήρισε τις εσωκομματικές διαφωνίες… μικρές!
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην πρώτη του αντίδραση, λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας, που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», επεσήμανε ο κ. Κασσελάκης, με παρέμβασή του στο Κόκκινο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και ότι «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε, ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος κ. Μελιγγώνης τον ρώτησε για τη φυγή των μελών της ΚΕ, ο κ. Κασσελάκης δεν απάντησε «Κύριε πρόεδρε, επειδή λέτε ότι τα όργανα λειτουργούν, είχε φύγει σχεδόν η μισή Κεντρική Επιτροπή», ανέφερε, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποφεύγει να σχολιάσει «Μη λέμε ψέματα, εγώ ήθελα να πω μια γρήγορη “καλημέρα”», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει «επιφυλασσόμαστε να κάνουμε και την πολιτική συνέντευξη κάποια στιγμή, χαιρόμαστε για τις “καλημέρες“».

Κλείνοντας ο κ. Κασσελάκης ανέφερε «Θα σας έρθω από εκεί απροειδοποίητα. Να αρχίσουμε και την Ώρα του Πρόεδρου μία φορά την εβδομάδα και να μπορώ να απαντάω κατευθείαν σε ερωτήσεις από τους φίλους μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγή της Νικαράγουας κατά της Γερμανίας για τα όπλα στο Ισραήλ

Ο Χάρης Δούκας για το διορισμό γόνου των Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Δοκιμή ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου YARS

ΜέΡΑ25: Ταχύτερη και από το επιτελικό κράτος η Ασημακοπούλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα