ΑΘΗΝΑ
11:02
|
27.04.2024
«Αν κάποιος πρόκειται να με εκβιάσει με διαφημίσεις ή χρήματα, να φύγει από μόνος του», δήλωσε μεταξύ υβριστικών σχολίων ο δισκεκκατομυριύχος.
Ο Ίλον Μασκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Νέα Υόρκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ένα ξέσπασμα με βωμολοχίες και ύβρεις, ο Ίλον Μασκ «περιποιήθηκε» τους διαφημιστές που εγκατέλειψαν το X (πρώην Twitter), προειδοποιώντας ότι «σκοτώνουν» την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, ο Μασκ κατηγόρησε τις εταιρείες που συμμετέχουν σε ένα διαφημιστικό μποϊκοτάζ στον ιστότοπο που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Twitter, λέγοντας ότι προσπαθούν να τον εκβιάσουν.

«Να φύγετε», είπε ο δισεκατομμυριούχος εξοργισμένος σε συνέντευξή του.

Ορισμένες εταιρείες διέκοψαν τη διαφήμιση στο X εν μέσω ανησυχιών για τον αντισημιτισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας ανάρτησης από τον ίδιο τον κ. Μασκ.

Το αφεντικό της Tesla και της SpaceX ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη για αυτήν την ανάρτηση, λέγοντας ότι μπορεί να είναι το πιο «ανόητο» πράγμα που έχει μοιραστεί ποτέ στο διαδίκτυο.

Αλλά ήταν η απάντησή του σε μια ερώτηση σχετικά με ένα διαφημιστικό μποϊκοτάζ από εταιρείες όπως η Disney, η Apple και η Comcast που προκάλεσε σάλο στη συγκέντρωση ηγετών από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του πολιτισμού.

«Δεν θέλω να διαφημίζονται», είπε ο κ. Μασκ στο DealBook Summit των New York Times.

«Αν κάποιος πρόκειται να με εκβιάσει με διαφημίσεις ή χρήματα, να φύγει από μόνος του. Να πάει να γα..θεί. Είναι σαφές αυτό; Γεια σου Μπομπ, αν είσαι στο κοινό, έτσι νιώθω».

Προφανώς αναφερόταν στον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ, ο οποίος μίλησε στη σύνοδο κορυφής νωρίτερα την ίδια μέρα.

Στο δωμάτιο με τον κ. Μασκ βρισκόταν η Λίντα Γιακαρίνο, η διευθύνουσα σύμβουλος του X, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να επαναφέρει τους διαφημιστές στην πλατφόρμα.

«Αυτό που πρόκειται να κάνει αυτό το διαφημιστικό μποϊκοτάζ είναι ότι θα σκοτώσει την εταιρεία», είπε.

«Όλος ο κόσμος θα ξέρει ότι αυτοί οι διαφημιστές σκότωσαν την εταιρεία και θα το τεκμηριώσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και έβαλαν φωτιά

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην Ευελπίδων σήμερα οι κατηγορούμενοι

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα