ΑΘΗΝΑ
04:01
|
04.05.2024
Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε σε όσους έκαναν καταγγελίες, χαρακτηρίζοντάς τους «κοπρίτες, που είναι για το ψυχιατρείο».
Φάτνες στον Βόλο με ζωντανά ζώα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισαγγελική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε, μετά από καταγγελίες για την τοποθέτηση ζώων σε δύο φάτνες που έστησε ο Δήμος του Βόλου.

Της επιλογής αυτής είχε υπεραμυνθεί ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος επιτέθηκε σε όσους καταγγέλλουν την ενέργεια αυτή, δηλώνοντας ότι «οι φάτνες θα λειτουργήσουν προς όφελος των παιδιών, της κοινωνίας αλλά και των ημερών».

Πιο συγκεκριμένα, διατάχθηκε προκαταρτική εξέταση, έπειτα από καταγγελία που έκαναν ο Κτηνιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας και φιλοζωικές οργανώσεις που αφορά σε ζωντανά ζώα που στήθηκαν σε φάτνες έξω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και στο χωριό του ΑΪ-Βασίλη.

Σύμφωνα με το gegonotanews, ο Κτηνιατρικός Σύλλογος και φιλοζωικές οργανώσεις τονίζουν, ότι οι πράξεις του Δήμου Βόλου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την νομοθεσία αλλά και πολλές φορές με ζητήματα που άπτονται του πολιτισμού της χώρας μας και του αξιακού μας συστήματος.

Ο πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Παύλος Σταμόπουλος, στη δήλωσή του τόνισε πως «τα ζώα δεν είναι δημόσιο θέαμα για τον στολισμό της πόλης, οι ζωντανές ψυχές δεν είναι μέρος ενός θεάματος και θα απαιτούμε να τηρηθεί ο Νόμος άμεσα και από την αστυνομία και από την εισαγγελία, χωρίς καμία  καθυστέρηση. Η κακοποίηση ζώων είναι κακούργημα».

Ο Αχιλλέας Μπέος, αντέδρασε με ύβρις και ειρωνείες σε όσους ζητούν να φύγουν τα ζωντανά ζώα από τις φάτνες, απαντώντας χαρακτηριστικά «κοπρίτες, που είναι για το ψυχιατρείο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα