ΑΘΗΝΑ
23:14
|
02.03.2024
Έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις μαθητών, σχολείων, φοιτητικών συλλόγων, σωματείων, φορέων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς.
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δρακόντεια μέτρα θα εφαρμόσει αύριο στην Αθήνα η αστυνομία και η τροχαία για τη 15η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Από το πρωί της Τετάρτης 6/12, οι δρόμοι θα κλείσουν καθώς έχουν προγραμματιστεί τα καθιερωμένα συλλαλητήρια.

Το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο, σχεδόν όλη την ημέρα. Για τις 12:00 έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις μαθητών, σχολείων και φοιτητικών συλλόγων, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις σωματείων, φορέων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς.

Παράλληλα, κλειστοί θα παραμείνουν δύο σταθμοί του μετρό.

Αναλυτικά:

  • Ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί
  • Ο σταθμός «Μοναστηράκι» θα κλείσει από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα

Η Τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Δηλαδή, δεν έχει ανακοινώσει ποιοι δρόμοι θα κλείσουν, αλλά αυτό θα εξαρτάται από τα συλλαλητήρια, τις πορείες, καθώς και από τυχόν επεισόδια που ενδέχεται να σημειωθούν. Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα λάβει μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Τέλος, η Αστυνομία κάλεσε τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Η αστυνομία διέλυσε συμμορία που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Οι Συντηρητικοί κυριαρχούν στο κοινοβούλιο του Ιράν, στις εκλογές της συνέλευσης

«Συνταγματικός» ολοκληρωτισμός

Η Γάζα δέχεται την πρώτη αεροπορική ρίψη αμερικανικής ανθρωπιστικής βοήθειας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα