ΑΘΗΝΑ
04:18
|
02.05.2024
Η μόλις ενός έτους Μπέλλα βρέθηκε σε χωράφι, το σώμα της ήταν γεμάτο σκάγια, ενώ ένα σχοινί ήταν δίπλα στον λαιμό της.
Νέο περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης ζώου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ακόμη παραμένει ανεξιχνίαστη η υπόθεση με το νεκρό χάσκι της Αράχωβας.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Μαγνησίας, μια αδέσποτη σκυλίτσα βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Πευκάκια. Το μόλις ενός έτους ζώο βρέθηκε νεκρό από φιλόζωη, η οποία φροντίζει τα αδέσποτα στην περιοχή. Η μόλις ενός έτους Μπέλλα βρέθηκε νεκρή σε χωράφι και το σώμα της ήταν γεμάτο σκάγια και ένα σχοινί ήταν δίπλα στον λαιμό της, σύμφωνα με την καταγγελία. Η γυναίκα επικοινώνησε με κτηνίατρο της περιοχής και στη συνέχεια με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο, από όπου της δόθηκε η σύσταση να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο του Δήμου Βόλου, η πρώτη εικόνα που είχε για το άτυχο ζώο είναι πως είναι πυροβολημένο με σκάγια για πουλιά. Ωστόσο, περιοσσότερο φως για τα αίτια του θανάτου της Μπέλλας αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

Πηγές αναφέρουν ότι η Μπέλλα σε λίγες μέρες δεν θα ζούσε στους δρόμους καθώς είχε βρεθεί μια οικογένεια στην Αθήνα για να την υιοθετήσει. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα