ΑΘΗΝΑ
22:48
|
07.05.2024
Το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μόνο η αρχή για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.
Ο Όλιβερ της Αράχωβας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

#cancelArahova#Αράχωβα#Ολιβερ αυτά τα hashtags στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιγουράρουν τις τελευταίες ώρες, δηλώνοντας το μποϊκοτάζ στο χωριό της Αράχωβας μετά τον αποτρόπαιο θάνατο του σκυλάκου Όλιβερ, τη μασκότ του χωριού.

Και ενώ οι λεπτομέρειες για τον απίστευτο βασανισμό του σκυλιού βγαίνουν στο φως, σύμφωνα με πληροφορίες, μαθαίνουμε για (ίσως;) συγκάλυψη αυτού του εγκλήματος! Κάμερες στο σημείο της δολοφονίας υπήρχαν, αλλά ήταν ξηλωμένες και χαλασμένες. Τις είχαν βγάλει μία με δύο μέρες πριν γίνει το συμβάν.

Τυχαίο; Για ποιο λόγο; Ποιος προσπαθεί να συγκαλύψει τον δολοφόνο-σαδιστή του Όλιβερ; Ποιον πείραζε το σκυλάκι; Γιατί δεν παίρνει θέση ο Δήμαρχος της Αράχωβας; Γιατί δεν μιλάει;

Δολοφονίες σκυλιών, βασανισμός γατιών, πυροβολισμοί αρκούδων είναι πολλές από τις καθημερινές ειδήσεις που ακούμε τελευταία και σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι πάει λάθος;! Γιατί τόσο μίσος για τα ζώα, που όχι μόνο δεν ενοχλούν κανέναν, αντίθετα το μόνο που προσφέρουν είναι αγάπη και συντροφιά;

Πριν λίγες μέρες στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης πυροβόλησαν αρκούδες και ένα αρκουδάκι…

Πριν λίγες μέρες στο Αγρίνιο αποκαλύφθηκε το σπίτι-κολαστήριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν γάτες και σκυλιά υποσιτισμένα, τρώγοντας τα πτώματα άλλων ζώων…

Καθημερινότητα έχει γίνει ο βασανισμός των ζώων, δυστυχώς, από τον άνθρωπο, αυτό το δίποδο όν, που φανερώνει μέρα με τη μέρα το άσχημο γεμάτο μίσος και κακία πρόσωπό του απέναντι στα ζώα!

Ακόμα και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο έγκλημα του Όλιβερ, γράφοντας στο Χ:

«Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχωβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές, για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού». 

Δυστυχώς, η Αράχωβα εν μέσω γιορτών αμαυρώθηκε και αν με ρωτάτε, δικαίως. Χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κάνουν cancel, με πολλούς από αυτούς να αποκαλύπτουν και άλλα τραγικά συμβάντα που αφορούν τα αδέσποτα στην περιοχή.

Να είναι αλήθεια; Ποιος μπορεί να γνωρίζει, εάν δεν ανοίξουν τα στόματα;

Όπως φαίνεται, έχει ξεκινήσει καμπάνια σε όλα τα social media για μποϊκοτάζ στο χωριό της Αράχωβας (ή αλλιώς στη Μύκονο του χειμώνα, γιατί μην ξεχνάμε, ότι η περιοχή αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για πολλούς τους χειμερινούς μήνες και συγκεκριμένα τις χριστουγεννιάτικες ημέρες) εν όψει των εορτών, με τους χρήστες να κάνουν εκκλήσεις στον κόσμο, να μην επισκεφτούν το χωριό τα Χριστούγεννα, να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ, έως ότου συλληφθεί ο δράστης:

Γίνε επιτέλους Άνθρωπος, δείξε σεβασμό στο περιβάλλον, στα ζώα και στη φύση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισβολή στη Ράφα

Ένα σκίτσο του Ιορδανού Emad Hajjaj για τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία.
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα