ΑΘΗΝΑ
04:23
|
04.05.2024
Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις για την αποφυλάκισή τους με περιοριστικούς όρους. Αναμένονται και άλλες αιτήσεις από τους Κροάτες κατηγορούμενους.
Ο Μιχάλης Κατσούρης νεκρός, οι Κροάτες έξω ελεύθεροι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη παραμένει ανεξιχνίαστη ενώ την ίδια ώρα είναι πια γεγονός ότι ξεκινούν οι πρώτες αποφυλακίσεις οπαδών της κροατικής Ντιναμό Ζέγκρεμπ, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες αποφυλακίζονται σήμερα 8/12 με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ οι πρώτοι 20 Κροάτες εκ των 105 κατηγορούμενων χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επιπλέον, εντός της ημέρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για άλλες αιτήσεις αποφυλάκισης Κροατών. 

Συνολικά εκτιμάται έχουν υποβληθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους.

Πριν από λίγες ημέρες όλοι οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν συμπληρωματικά στους ανακριτές, καθώς τους αποδόθηκε η επιπλέον κατηγορία της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα, αρνούμενοι όσα τους αποδίδονται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα