ΑΘΗΝΑ
12:56
|
04.05.2024
Νεαρός που αφέθηκε ελεύθερος μετά από πολύωρη ταπείνωση και ταλαιπωρία διηγήθηκε πώς τους συμπεριφέρθηκαν κατά τη «σύλληψη».
Εκατοντάδες νεαροί Παλαιστίνιοι ξεγυμνώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό υπό την απειλή όπλων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό για την απαράδεκτη συμπεριφορά του ισραηλινού στρατού σε νεαρούς Παλαιστίνιους αμάχους που συνέλαβαν και ξεγύμνωσαν την Πέμπτη περιφέροντάς τους για ώρες μέσα στο κρύο, πριν τους οδηγήσουν στα κρατητήρια για ανάκριση προκαλεί η μαρτυρία ενός εκ των συλληφθέντων στο παλαιστινιακό τηλεοπτικό δίκτυο Quds News Network (QNN).

Σύμφωνα με όσα είπε ο νεαρός σε δημοσιογράφο του καναλιού κατά τη σύλληψή τους από τον στρατό στην Μπέιτ Λαχίγια της Λωρίδας της Γάζας, οι Ισραηλινοί στρατιώτες τους τους ανάγκασαν να γδυθούν, μετά τη σύλληψη, και τους έβαλαν με δεμένα τα μάτια ή και χειροπέδες σε φορτηγά και τους μετέφεραν μέχρι την ακτή.

Στη συνέχεια, τους άφησαν στο κρύο, γυμνούς ως τα μεσάνυχτα, δεμένους, δίχως να μπορούν να κινηθούν. Μετά από ώρες, επέτρεψαν σε κάποιους (τυχαία, δίχως φανερό κριτήριο) να επιστρέψουν στα σπίτια τους με τα πόδια, δίχως ρούχα, μέσα στο σκοτάδι και το κρύο και άλλους τους έθεσαν υπό κράτηση.

«Επιστρέψαμε με τα πόδια, γυμνοί, και ξαφνιαστήκαμε όταν διαπιστώσαμε πως τα σπίτια μας είχαν καεί και λεηλατηθεί» ανέφερε ο νεαρός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Ανατόλι Αντόνοφ: Αβάσιμες οι κατηγορίες των ΗΠΑ περί κυβερνοεπιθέσεων

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα