ΑΘΗΝΑ
03:41
|
03.05.2024
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Θανάση Καμπαγιάννη σχετικά με τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για «επαναστατική νομική γυμναστική».
Ο Θανάσης Καμπαγιάννης και ο Θάνος Πλεύρης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο μάχιμος δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης έδωσε αιχμηρή απάντηση στην αντίδραση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος είχε δήλωσε ότι αισθάνεται «ντροπή ως δικηγόρος για τους δικηγόρους που έκαναν επαναστατική νομική γυμναστική για δήθεν παραβίαση δικαιωμάτων των προσαχθέντων».

Σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης, έγραψε πως αισθάνεται «ντροπή ως δικηγορος για τους δικηγόρους που έκαναν επαναστατική νομική γυμναστική για δήθεν παραβίαση δικαιωμάτων των προσαχθέντων» για τα επεισόδια στου Ρέντη, ενώ δήλωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τη στήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία.

Απαντώντας στη δήλωσε του βουλευτή της ΝΔ, ο Θανάσης Καμπαγιάνης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως «συνάδελφοι μ’ αυτούς που απαξιώνουν τους δικηγόρους που βρέθηκαν στο Αλλοδαπών επί 24 ώρες, δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θ. Καμπαγιάνη:

«Την Παρασκευή, έξω από το Αλλοδαπών, ήμασταν δίπλα σε εκατοντάδες συγγενείς που έψαχναν τους ανθρώπους τους που δεν είχαν γυρίσει το βράδυ μετά το γήπεδο και που κανείς δεν τους ενημερωνε αν είχαν προσαχθεί ή όχι:

Δίπλα στον πατέρα που φώναζε στον γεματό απαξία αξιωματικό: “Έχω χάσει ένα παιδί, αυτό είναι το μόνο που μου έχει απομείνει”. Δίπλα στη μάνα που έψαχνε το 13χρονο παιδί της και που κανένας δεν έκρινε σκόπιμο να την ενημερώσει πού βρισκόταν. Δίπλα στην έγκυο γυναίκα που έψαχνε τον σύζυγό της και που δέχτηκε το τηλέφωνό μας ότι ο άντρας της είναι καλά σαν βάλσαμο.

Συνάδελφοι μ’ αυτούς που απαξιώνουν τους δικηγόρους που βρέθηκαν στο Αλλοδαπών επί 24 ώρες, μ’ αυτούς που από τη δικηγορία κατάλαβαν μόνο την παροχή υπηρεσιών στο κράτος με την υπεράσπιση αστυνομικών, μ’ αυτούς που ψηφίζουν μέτρα εξόντωσης του αυτοαπασχολούμενου δικηγόρου, δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα