ΑΘΗΝΑ
12:51
|
02.05.2024
Κύμα οργής στα social media, συγκεκριμένα στο X (πρώην Twitter), καθώς οι χρήστες μιλούν για συγκάλυψη του δολοφόνου, μετά τη νέα εκδοχή θανάτου του.
Όλιβερ... Συγγνώμη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα νέο σενάριο (;!) βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του Όλιβερ, το χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αράχωβα.

Το άτυχο σκυλάκι που δεν ενόχλησε πότε κανέναν, όπως μαρτυρούν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα του, κακοποιήθηκε βάναυσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ η κτηνίατρος που τον εξέτασε, ενώ ήταν ακόμα στη ζωή, διαπίστωσε τραύματα που παρέπεμπαν σε βιασμό.

Όπως μαθαίνουμε, η ΕΛ.ΑΣ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το σκυλί να υπέκυψε έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από αγέλη άγριων ζώων, που κατέβηκαν στην Αράχωβα από τα βουνά!!!!!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σενάριο αυτό βασίζεται σε μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής (!!), που κατέθεσαν στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με τις καταθέσεις κατά διαστήματα, αγέλη άγριων ζώων κατεβαίνει από τα βουνά της περιοχής και δημιουργεί προβλήματα και επιθέσεις σε άλλα ζώα. Έτσι δεν αποκλείουν να πρόκειται για επίθεση ζώων και όχι κακοποίηση από ανθρώπινο χέρι.

Οι αστυνομικοί πάντως τονίζουν, ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Μήπως μιλάμε για συγκάλυψη της άγριας δολοφονίας;

Μιλάμε για συγκάλυψη της άγριας δολοφονίας του Όλιβερ; Πώς είναι δυνατόν η αγέλη των άγριων ζώων να βίασε το σκυλάκι;

Οι χρήστες στο X (πρώην Twitter) είναι οργισμένοι και πλέον μιλούν για ξεκάθαρη συγκάλυψη του εγκλήματος:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νοσοκομείο «Έλενα»: Κακοποιητική μεταχείριση θύματος βιασμού από την ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρός και δεύτερος πληροφοριοδότης για τα προβλήματα στα Boeing 737

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Φονικές καταιγίδες στη νότια Βραζιλία, 10 επιβεβαιωμένοι νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα