ΑΘΗΝΑ
19:05
|
25.06.2026
Η απόφαση του έρχεται μετά την πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου, την οποία κατέθεσαν με κοινή επιστολή οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωστοποίησε την παραίτηση του από την προεδρία της Super League, με την έναρξη του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής για τον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων της 14ης αγωνιστικής, μέσω επιστολής, χωρίς να δώσει ο ίδιος το παρών.

Η απόφαση του έρχεται μετά την πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου, ύστερα από τα επεισόδια και τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, την οποία κατέθεσαν με κοινή επιστολή οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης, η οποία δεν πρόλαβε να συζητηθεί.

Ο ίδιος δηλώνει στην επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο ότι δεν διαθέτει «ούτε χρόνο ούτε διάθεση» έτσι ώστε να συνεχίσει να ασχολείται διοικητικά με τον συνεταιρισμό, μιας και «ο λόγος κάποιων στο συμβούλιο δε συνάδει με τις πράξεις τους».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Όχημα χτύπησε πλήθος στο Κάμπο Σαν Λούκας σε συγκέντρωση για το Μουντιάλ 2026

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες του Μουντιάλ 2026, στη φάση των 32

Πέθανε στα 54 του ο Τάκης Γκώνιας- Βαρύ πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα