ΑΘΗΝΑ
20:23
|
03.05.2024
Ο φερόμενος δράστης κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ ερευνάται αν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα αναμένεται σήμερα Τρίτη (12/12) ο 49χρονος κομμωτής, που κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της επιχείρησης στα Βριλήσσια

Ο 49χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη το Σάββατο έπειτα από καταγγελία και έρευνα της Αστυνομία, κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ, ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τις πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες στο καταστημά του μέσα από τις κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε αθέατα σημεία, πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία.

Δύο από τους υπαλλήλους του, εντόπισαν τις κάμερες και προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, πήγε στην Αστυνομία και η σύζυγός του, που κατήγγειλε και εκείνη ότι ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει δύο κάμερες τη μία στην τουαλέτα και την άλλη στο δωμάτιο της θετής κόρης τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι ο ίδιος τοποθέτησε τις κάμερες, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως τόνισε η υπάλληλος του κομμωτηρίου, τότε αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του κομμωτή και ειδοποίησαν τις Αρχές.

«Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά η υπάλληλος του κομμωτηρίου.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα